Mand fundet død i Rådhusparken i Aarhus: Nu er 58-årig mand anholdt

Foto: Google Maps.

Østjyllands Politi har torsdag anholdt en 58-årig mand fra Aarhus, der sigtes for at have dræbt en 34-årig mand, der torsdag eftermiddag blev fundet død i Rådhusparken i Aarhus.

Østjyllands Politi fik torsdag kl. 12.13 en anmeldelse om, at der lå en død mand bag ved en bænk i Rådhusparken i Aarhus. Da dødsfaldet virkede mistænkeligt, blev området spærret af, der blev foretaget en række undersøgelser og parken blev afsøgt at hunde. Først sent på aftenen blev afspærringen ophævet.

Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse. 

”Vi har efterforsket sagen intensivt hele aftenen og natten med henblik på dels at finde frem til identiteten på den afdøde og dels at afklare, om han var blevet udsat for en forbrydelse. Det førte til, at vi sent i aftes anholdt en 58-årig mand, som vi mistænker for at have dræbt den 34-årige mand,” siger politiinspektør Brian Voss Olsen.

Den 58-årige mand vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus kl. 13.30. Da der vil blive anmodet om dørlukning, kan der på nuværende tidspunkt ikke oplyses yderligere om sagen.  

Søger vidner

Efterforskningen er endnu i det tidlige stadie, og politiet mangler blandt andet fortsat at finde ud af, hvordan den 34-årige mand døde, og hvor længe han har ligget i Rådhusparken.

Politiet vil derfor meget gerne høre fra vidner, der kan have set noget mistænkeligt i området ved Rådhusparken i tidsrummet fra onsdag aften og til torsdag ved middagstid, hvor den 34-årige mand blev fundet af en forbipasserende.