Mette Frederiksen fortæller om familieforøgelse

Foto: Shutterstock

Statsministerens familie har fået fire nye medlemmer.

Nu fortæller statsminister Mette Frederiksen (S), at der har været familieforøgelse i statsministerens hjem, der er nemlig blevet født fire killinger. Mette Frederiksen har delt nyheden samt et billede af de fire nyfødte i et nyt opslag på Facebook. 

Hun fortæller desuden, at statsministeren var med til fødslen. Faktisk agerede både Mette Frederiksen og hendes mand filmfotograf og instruktør Bo Tengberg fødselshjælpere, da familiens kat gik i fødsel.

"I går aftes og i nat fik Bo og jeg lov til at være jordemødre for de her fantastisk søde små killinger," skriver Mette Frederiksen i opslaget, inden hun tilføjer:

"Og med ét blev husstanden udvidet med endnu fire medlemmer." 

Her er de fire små killinger. Foto: Mette Frederiksen / Facebook.com

 

Læs også

Advarer hundeejere: Vær opmærksom på det

Flere nye kæledyr

Mette Frederiksen er ikke den eneste politiker, der for nyligt har hilst et nyt medlem af familien velkommen. Flere politikere på borgen har i den seneste tid fået nye kæledyr. 

Søren Pape Poulsen har vind i sejlene for tiden. Konservative ligger lunt i meningsmålingerne, men også på hjemmefronten sker der noget. Partiformanden har fået sig en lille hund, der er blevet opkaldt efter en helt særlig forhenværende premierminister. Det fortalte Søren Pape Poulsen tidligere på året i et opslag på Instagram. 

“Sig hej til min nye bedste ven. Hun hedder Maggie, og fra nu er mit hjem også hendes,” skriver Pape Poulsen om hunden, der er opkaldt efter den tidligere konservativ premierminister i Storbritannien Margaret Thatcher. 

Inger Støjberg, der for nuværende er løsgænger i Folketinget, har budt en tidligere ansat i politiet velkommen i sit hjem, fortalte politikeren på Instagram. 

“Denne flotte fyr flyttede ind hos mig i weekenden. Ludvig har været bombehund i Politiet, men nu skal han være min hyggehund og følgesvend i forhåbentlig rigtig mange år. Jeg tør godt love, at I kommer til at se og høre meget mere til Ludvig," skriver Inger Støjberg om hunden Ludvig. 

Læs også

Overrasker danske bilister: Hæver hastigheden i dag

 

 

 

 

Læs også