Pludseligt fatter narkohunden interesse for barnebarnet

Foto: Shutterstock

Hundens interesse blev pludseligt vakt.

Onsdag fandt en narkohund tilfældigvis et barnebarns hash, fortæller Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Hændelsen tog sin begyndelse, da en patrulje i Aarhus passede den daglige dont. 

"En ransagning efter stoffer på en adresse i det nordlige Aarhus førte onsdag formiddag til et uventet fund. Politiet havde en narkohund med under en ransagning af et kælderrum, som tilhørte en mand, der var sigtet i en narkosag," skriver Østjyllands Politi torsdag. 

Narkohunden fattede dog undervejs interesse for et helt andet rum i samme bygning. Da hunden blev ved med at markere ved rummet, klippede betjentene låsen over og foretog en ny ransagning. 

Læs også

LIGE NU: Rykker slutdato - Vaccination af danskerne forsinkes

Banker på hos bedstemor

Da patruljen fra Østjyllands Politi fik adgang til kælderrummet, opdagede de, at der i en plasticpose lå flere salgsposer med hash og skunk. 

Betjentene gik derfor op til lejligheden hos en ældre kvinde, som kælderrummet tilhørte. Hun blev i første omgang sigtet i sagen, men hun forklarede, at posen tilhørte hendes barnebarn, som for omkring to år siden havde boet på adressen. 

Hun havde lagt posen i kælderen, da han havde glemt den, da han var flyttet. 

Politiet tog kontakt til det 20-årige barnebarn, og han erkendte, at posen var hans. Han blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg – og sigtelsen blev droppet mod hans bedstemor.

Læs også

Prins Joachim deler stor nyhed: Jeg glæder mig