Seks biler blev skadet i færdselsuheld - fem af dem holdt ulovligt parkeret

14/11/2019

Christian Granhøj Skouboe

112
Seks biler var involveret i uheldet. Foto: Shutterstock
En ung mand kørte galt og ramte fem biler, der alle holdte ulovligt parkeret.

Mest læste i dag

Onsdag skete et færdselsuheld, da en 24-årig mand fra Frederiksværk påkørte en parkeret bil, som holdt ulovligt parkeret på Vindingevej ud for nr. 7C.

Ulykke skete, da den 24-årige havde holdt for rødt lys i krydset ved Hedegårdsvej. Da han satte i gang igen, kom en trafikmeddelelse på bilens radio. Føreren kiggede kortvarigt på radioen, og da han kiggede op, holdt der en mørk bil, med halvdelen af bilen ude på vejen.

Den 24-årige kunne ikke nå at standse, så han ramte den parkerede bil, mistede kontrollen over bilen og ramte yderligere fire parkerede biler sammenstødet. Det fortæller Midt- og Vestsjællands Politi i torsdagens døgnrapport. 

Alle fem holdt ulovligt parkeret

Politiet kom frem til stedet, hvor de konstaterede, at alle de fem påkørte biler holdt ulovligt parkeret langs Vindingevej i højre side. Det var mørkt på uheldstidspunktet, og der var ingen belysning ved vejen. Politiet tog kontakt til de ejerne af de parkerede biler, der blev orienteret om uheldet. Patruljen optog rapport i sagen, for at belyse det omfangsrige uheld, hvor i alt seks biler fik skader.
 

Anbefalet til dig