AGF inviterer alle byens skolebørn på stadion: Superligakamp, koncerter og fanzone

06/09/2019

Christian Granhøj Skouboe

AGF
Flaget går til tops i forbindelse med Skolernes Dag. Foto: AGF
I samarbejde med ungdomsorganisationen MOT inviterer AGF alle byens skoleelever til 3F Superliga-kampen mod AaB søndag d. 15. september. Som optakt til kampen afholdes den første MOT-festival nogensinde, hvor der vil være koncerter med Feras, Moody og Martin Buster.

Mest læste i dag

Når AGF og AaB tørner sammen i 3F Superligaen søndag d. 15. september vil flere tusinde tilskuere følge med fra tribunerne. Og mange af dem vil være skoleelever fra byens folke-, fri- og privatskoler, for til denne kamp afholder AGF i samarbejde med ungdomsorganisationen MOT for første gang Skolernes Dag.

"Vi glæder os til at byde alle skoleeleverne velkommen i Ceres Park og forhåbentlig give dem en god oplevelse, som de kan være fælles om. Både fodbold og musik er noget, der binder os sammen og styrker fællesskaber – og det er også formålet med Skolernes Dag," siger Mark Vogel, der er daglig leder af MOT Danmark.

Også i AGF ser man frem til at få besøg af byens skoleelever i forbindelse med 3F Superliga-kampen mod AaB.

"Skolernes Dag er et helt nyt tiltag, som vi er glade for at kunne afholde sammen med vores gode samarbejdspartner MOT Danmark. Vi vil gerne være med til at styrke sammenholdet i skolerne, og derfor håber vi også, at rigtig mange skoleklasser vil benytte sig af invitationen og tage i Ceres Park søndag d. 15. september, hvor de udover det spændende Superliga-opgør mod AaB inden kampen har mulighed for at opleve livemusik og prøve en masse sjove aktiviteter i vores fanzone," siger Søren Højlund Carlsen, kommunikationschef i AGF.

Livemusikken til MOT-festivalen står tre unge musikere for inden kampen i fanområdet. Det er:

  • Feras, tidl. frontfigur i L.I.G.A
  • MOODY, der vandt DR’s Karrierekanon i 2017
  • Martin Buster, talentfuld singer/songwriter

Derudover vil der også være mulighed for at møde udvalgte AGF-spillere samt MOT-ambassadørerne Chris Christoffersen og Jon fra Bagedysten.

Skolernes Dag finder sted søndag d. 15. september fra kl. 10.00 i Ceres Park. 3F Superliga-kampen har kick off kl. 12.00. Alle folke-, fri- og privatskoler i Aarhus Kommune har modtaget en invitation med nærmere info om tilmelding.

Om organisationen MOT

AGF har de seneste år samarbejdet med MOT Danmark, der er en global NGO, der arbejder for at skabe robuste unge gennem forebyggende og kulturskabende livsmestringsprogrammer til folkeskoler, 10 klasser og gymnasier. MOT´s uddannelsesprogram sætter personlige og sociale kompetencer på skoleskemaet i 98 danske skoler. MOT blev stiftet af topeliteudøvere i Norge i 1997 og har veldokumenteret erfaring med at bekæmpe og forebygge blandt andet mobning, psykiske vanskeligheder, udelukkelse og ensomhed.

Anbefalet til dig

AGF