Et tip viste sig at være 1 mio. kr. værd

08/9/21 08:15

Valdemar Lind

Foto: Shutterstock
En heldig spiller vandt den helt store gevinst hos det danske online casino Spillehallen.dk. Her satte brugeren nemlig rekord på spilleautomaten Mount Everest, hvor vedkommende ramte en gevinst på svimlende 1.000.656,78 kr.

Denne artikel indeholder affiliate links

Du kender nok til de traditionelle enarmede tyveknægte, hvor man putter mønter i, og trækker i et håndtag, til der forhåbentlig kommer noget tilbage i den anden ende.

Dette koncept er nu blevet vældig populært online, og man forstår da også hvorfor, når man som den heldige vinder hos Spillehallen.dk, kan blive millionær hjemme i stuen.

Vinderen, som på Spillehallen går under navnet ‘Calvin2012’, modtog et tip fra en anden bruger, om at der på spilleautomaten "Mount Everest", plejer at være gode gevinster at hente.

Det viste sig i den grad at være noget om snakken. 

Tilmeld dig spillehallen.dk her og prøv deres populære spil

Calvin2012 fulgte rådet fra sin medspiller, og fik efter kort tids spil adgang til Guld Jackpotten, hvor vedkommende vandt 1200 kredit gennem 20 Jackpot spil. Dette udløste gevinster på henholdsvis 995.716,18 kr. og 4.940,00 kr., og den heldige vinder kan nu kalde sig selv for millionær.

 

 

Har du lyst til at jagte den helt store gevinst eller blot have en hyggelig aften?

Hos Spillehallen.dk finder du et bredt udvalg af kendte slots maskiner for enhver smag, hvor spiloplevelsen er i fokus, og alle gevinster er skattefrie.

Du finder blandt andet spilleautomater som ‘Hvem vil være millionær?’, live roulette og blackjack med live dealere, så du kan følge med når du spiller.

Kunne du godt tænke dig at prøve spillehallen.dk, så skal du blot følge disse steps: 

1. Tilmeld dig spillehallen.dk via dette link 
2. Regristrer dig og få 75 kr. gratis at spille for - det kræver ingen indbetaling 3. Udforsk alle de fede spil, og måske er det dig der vinder den næste jackpot


Tilmeld Spillehallen.dk her