Vildt tilbud til alle danskere: 50 % rabat på HBO Max resten af dit liv

Annonce
Foto: HBO Max
HBO Max kører i øjeblikket med et vanvittigt tilbud, hvor du kan få 50 % rabat resten af dit liv.

Mest læste i dag

Indeholder affiliatelinks

Nogle gange kommer der tilbud, der virker for godt til at være sandt. Dette burde være et af dem, men faktisk så er det et reelt tilbud.

Streamingtjenesten HBO Nordic er blevet til HBO Max og i den anledning tilbyder de alle nye streamingkunder et uhørt godt tilbud.

Klik her for at få det fantastiske HBO Max tilbud

HBO Max vil til og med den 30. november give dig mulighed for at oprette et abonnement til sølle 39.50 kroner om måneden. Det er halv pris i forhold til normalt, og denne pris har du resten af livet, hvis du opretter dig.

Der er ingen hage ved ovenstående tilbud. Du skal blot oprette dig på HBO Max’ tilbud senest den 30. november, og så vil den pris på 39.50 kroner følge dig resten af livet.

Venter du til efter den 30. november, vil du skulle betale den fulde pris på 79 kroner om måneden. Denne pris kan risikere at stige, som vi blandt andet har set hos Netflix og Disney+, så derfor kan det være en rigtig god ide at få låst sig fast på tilbuddet.

Du kan klikke på dette link for at blive taget til det forrygende HBO Max tilbud

HBO Max har et kæmpe bibliotek af spændende tv-serie og film. Blandt andet er det HBO der har rettighederne til tv-serien ‘Venner’. Så hvis du vil se alle afsnit og sæsoner af ‘Venner’ kan du gøre dette for sølle 39.50 kroner om måneden.

 

Anbefalet til dig