Vejle i undtagelsestilstand – Tyske vildsvin er ungarske uldsvin i forklædning

Af: Helge Rahbek

|

29/04/2018

Dyrlæge og amatør-svineantropolog David A Thomsen har opsøgt den flok, alle troede var tyske vildsvin, der forleden tog ophold ved bredden af Byparkens Sø i Vejle.

Lige nu læser andre også

Vejle Politi har allerede erklæret Byparken for en no-go-zone. Men Thomsen har modigt trodset myndighedernes advarsler og har uden anden beskyttelse end en sjov hat og en dugget kikkert bevæget sig ind i parken, hvor han har observeret flokken.

Han kan i et eksklusivt interview med The News afsløre, at det som alle hidtil har troet var tyske vildsvin i virkeligheden er ungarske uldsvin.

»Det gør ikke sagen mindre alvorlig,« forklarer Thomsen om uldsvinene, som han anser for en betydeligt større trussel mod Vejle, end havde de invaderende grise været tyske vildsvin.

»Det ungarske uldsvin er kendt for sin frygtindgydende potens, en modbydelige kropslugt og en pels der minder om ståluld grundigt gnedet med albansk skosværte,« fortæller eksperten.

Han fortæller, at uomtvistelige anekdotiske studier har påvist, at uldsvinet ikke kun går efter unge økologisk avlede søer.

»Uldsvinet holder sig ikke tilbage fra at angribe andre dyr og for den sags skyld mennesker. Det er ikke nogen tilfældighed, at filmproduceren Peter Aalbæk har avlet på netop uldsvinet. Der er tale om en svinagtig liderlighed, der har bredt sig til alle egne af fædrelandet. Og når det gælder mennesker, er uldsvinet ikke kræsent. Det går efter mænd, kvinder og LGBTQRZ-personer uden så meget som at skele,« advarer han.

(fortsættes …)

Lavet i samarbejde med The News.

Anbefalet til dig