Farvel til Islands Brygge: Kendt tv-vært sætter rækkehuset til salg

16/04/2020

Rikki Tholstrup Jørgensen

Foto: EDC Poul Erik Bech – Amager
Efter lidt over fem år på Islands Brygge har den kendte tv-vært Sofie Østergaard - der står i spidsen, når deltagerne konkurrerer i DR-programmet Versus - sat sit hjem til salg.

Mest læste i dag

Et rækkehus på tre etager og lige over 120 kvadratmeter, som tv-værten købte med sin kæreste, journalist Sebastian Richelsen tilbage i 2014, men altså nu er tilbage på boligmarkedet.       

Det skriver boligsitet Boliga.dk.    

Dengang lagde parret lige over fem millioner kroner for rækkehuset, der stod færdigbygget samme år og blandt andet har en gårdhave og en tagterrasse på toppen af bygningen.       

I dag kan du købe hjemmet - som seerne kunne forsøge at gætte ejeren af i sidste års sæson af Kender Du Typen på DR 1 - for 6.995.000 kroner. 

Eksklusivt boligområde 

Tv-værtens rækkehus ligger i den populære københavnske bydel, Islands Brygge på Amager i et nybygget område, som ejendomsmægler Dennis Aasted Andersen fra EDC Poul Erik Bech Amager beskriver som "en familieoase mellem storby, vand og natur “ i boligens salgsmateriale.         

I København S - hvor Sofie Østergaards hjem ligger - bliver de nybyggede rækkehuse da også solgt for store beløb: I februar blev et 122 kvadratmeter stort rækkehus på Amager Strandvej solgt for 6.750.000 kroner, hvilket er den dyreste handel indtil videre i år.     

Det viser tal fra Boliga.dk.      

Det kan omregnes til en kvadratmeterpris på 55.300 kroner, hvilket er lidt under de 57.809 kroner pr. kvadratmeter, som tv-værtens rækkehus på Islands Brygge er udbudt til salg for.     

Sofie Østergaard overtog faklen fra Jacob Riising som tv-vært på DR’s duel-program Versus, da sæson fem begyndte i starten af året. Hun har også været fast inventar på Ramasjang i blandet andet Sommer Summarum og senere hen Guld i Købstæderne.     

Derudover har hun været vært på børnenes Melodi Grandprix flere gange.       

Se Sofie Østergaards rækkehus her  

Anbefalet til dig

Energistyrelsens ekspert: Sådan sparer du både penge og energi i vinterhalvåret Efter en historisk varm september og høje temperaturer langt ind i oktober, venter nu koldere tider og en ny fyringssæson. Men hvordan sparer du bedst på energien og reducerer dine varmeudgifter uden at fryse eller gøre skade på boligen? Her får du fem af de vigtigste råd, der kan hjælpe dig igennem sæsonen på den mest energibesparende måde.