Farvel til Vesterbro: Blachman sælger lejligheden over prisen

Af: Per Broch

|

14/06/2020

Bolig
Foto: Home Vesterbro
Halvandet år fik der lov til at stå Blachman på dørskiltet på den kendte jazz-musiker og X Factor-dommers herskabslejlighed i København.

Mest læste i dag

Men nu har Thomas Blachman solgt lejligheden på Vesterbro efter tre måneder på markedet.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Handlen på den 124 kvadratmeter store lejlighed - som ifølge mæglerbutikken Home Vesterbro har været igennem flere renoveringer med blandt andet to nye badeværelser og et nyt køkken - er netop tinglyst.

Da Blachman købte ejerlejligheden i 2018, lagde han 6,6 millioner kroner for at overtage de tre værelser, som han atter sendte på markedet sidste år med en prisstigning på knap 100.000 kroner.

Men det var ikke alt, hvad Blachman har tjent på adressen - de nye ejere har nemlig ifølge tinglysningen smidt yderligere knap 37.000 kroner for boligen og den centrale beliggenhed tæt på Kødbyen og Hovedbanegården i København.

Mere held i boligsprøjten?

Om Blachman - som for alvor blev et husholdt navn da han satte sig i dommer- og mentorstolen ved siden af Lina Rafn og Remee i underholdningsprogrammet X Factor - stadig har lidt held til overs på boligmarkedet, vil tiden vise.

Musikeren har nemlig også sit sommerhus i den populære ferieby Tisvildeleje på den nordsjællandske kyst til salg.

Det oplyser Boliga.dk.

Ferieboligen er en arkitektegnet sag fra 2009, der rummer 113 kvadratmeter bolig, som blandt andet er blevet brugt på  en stor, åben stue og køkken-alrum, hvor der gennem panoramavinduer er udsigt til det naturskønne Nordsjælland.

Sommerhuset skal koste dig 3.495.000 kroner, hvilket er godt 31.000 kroner pr. kvadratmeter - en smule over gennemsnittet for udbudte feriehuse i området i Gribskov Kommune, der ligger på næsten 26.000 pr. kvadratmeter.

Se Blachmans lejlighed her

Se Blachmans sommerhus her 

Anbefalet til dig