Her får du vandudsigt for under én million kroner

Foto: Nybolig Maribo og Rødby

Havudsigt er som regel lig med nogle af boligmarkedets højeste priser - og jo tættere på vandet, jo flere nuller ryger der som regel på udbudsprisen.

Det er da også den eftertragtede udsigt, som danskerne næstefter "altan" oftest søger i jagten på drømmehjemmet.

Men det kan faktisk lade sig gøre både at få hus og havudsigt for beløb så lave, at de fleste boligkøbere kan være med. 

Det skriver boligportalen Boliga.dk.  

I øjeblikket er der nemlig flere udsigtsvillaer til salg rundt om i landet - lige fra fjordbyerne i Nordjylland til havnebyen Nakskov på Lolland - hvor du ikke engang behøver at have en million kroner på boligbudgettet for at få dit navn på skødet. 

Villaer for under en million kroner i første række til havet

Gl. Feggesundvej, Amtoft

Den billigeste villa på markedet i første række til havet ligger i den lille nordjyske havneby Amtoft -  og her er der intet, der forpurrer udsigten til Limfjorden. 

Selve hjemmet er en gulmalet villa fra 1906 med tre værelser og i alt 75 kvadratmeter, som efter flere nedslag i prisen nu blot skal koste dig 750.000 kroner. 

Se udsigtsvillaen her

Østergade, Mariager

Kystbyen Mariager ligger og putter sig langs fjorden i det nordlige Jylland, og det er her, at du lige nu kan købe en villa ved vandet for blot 895.00 kroner:

Fra det 71 kvadratmeter store hus - som har over 200 år på bagen - er der nemlig fri udsigt til havet og havneområdet i den lille købstad. 

Se udsigtsvillaen her

Winchellsgade, Nakskov

I havnebyen Nakskov på Lolland er 895.000 kroner ifølge Boliga.dk også nok til at købe dig en villa i første række til vandet. 

Her er et yndigt hus fra 1912 nemlig kommet til salg. Med i prisen følger - udover vuet over fjorden - seks værelser fordelt på 152 kvadratmeter. 

Se udsigtsvillaen her

Læs også

Deler gratis glæder ud til danskerne