Hurtigt og over prisen: Verdenskendt skuespillerinde har solgt Vesterbrohjemmet

04/8/20 07:22

Per Broch

Foto: Shutterstock
Betænkningstid var tydeligvis ikke noget, de nye ejere af den verdenskendte skuespillerinde Tuva Novotnys lejlighed i København havde brug for særlig meget af.

I hvert fald blev Borg-stjernens hjem på Vesterbro solgt efter kun 12 dage på det offentlige marked og endda til over udbudsprisen.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Da den 118 kvadratmeter store herskabslejlighed kom til salg, var det med et prisskilt på 5.495.000 kroner, men køberne rundede op og smed 5.000 kroner oveni handlen.

Så nu skal Novotny altså begynde at pakke de fire værelser og vinke farvel til adressen, der ligger på en parallelgade til H.C. Anders Boulevard tæt på Tivoli og Glyptoteket.

Langt hurtigere end gennemsnittet

Tuva Novotny kommer oprindeligt fra Sverige, men har en lang karriere bag sig i danske film: Lige fra Midsommer og Kongens Valg til Sandheden om mænd.

Hun har da også boet i lejligheden i den danske hovedstad de sidste ni år, men nu er den tid altså forbi efter den hurtige handel. En handel som er gået langt hurtigere end gennemsnittet på det københavnske ejerlejlighedsmarked. 

Det viser tal fra Boliga.dk.

I det første halve år af 2020 tog det nemlig omkring 165 dage at sælge en ejerlejlighed i København - hvilket svarer til omkring fem og en halv måned - i Novotnys tilfælde tog det ikke engang to uger.

Tuva Novotny har ikke kun gjort karriere på den danske filmscene. Hun har også været med i flere store internationale titler som Spis Bed Elsk og Udslettelse. 

Se Tuva Novotnys lejlighed her