Kom 1 fed hvidløg i toilettet: Du vil blive overrasket over, hvad det kan gøre

18/09/2023

Thea M. Andersen

Foto: Shutterstock.com
Rengøring har aldrig været så nemt som med dette trick, der har forvirret folk verden over.

Mest læste i dag

En kvinde delte for nylig et hvidløgsrengøringstip på sociale medier, der kræver blot et enkelt fed hvidløg og lover at dit toilet bliver skinnende rent.

Kvinden tog til de sociale medier for at dele sit smarte trick med andre rengøringsentusiaster og postede før- og efterbilleder af hendes toilet. Før-billedet viste et beskidt toilet med brune striber, mens efter-billedet fremstod helt rent og pletfrit. På det tredje billede kan man se, at hun holder et fed hvidløg i hånden over toilettet, skriver The Sun.

I billedteksten til sit opslag i Facebook-gruppen "Mrs Hinch Cleaning Tips" skrev hun: "Et fed hvidløg i toilettet? Tro mig, du vil blive forbløffet over, hvad det kan gøre! Læg det i toilettet inden sengetid, og vågn op til nogle overraskende resultater. Nysgerrig? Du vil ikke fortryde at prøve dette!"

Kvinden tog til de sociale medier for at dele sit smarte trick med andre rengøringsentusiaster og postede før- og efterbilleder af hendes toilet. Før-billedet viste et beskidt toilet med brune striber, mens efter-billedet fremstod helt rent og pletfrit. På det tredje billede kan man se, at hun holder et fed hvidløg i hånden over toilettet.

I billedteksten til sit opslag i Facebook-gruppen "Mrs Hinch Cleaning Tips" skrev hun:

"Et fed hvidløg i toilettet? Tro mig, du vil blive forbløffet over, hvad det kan gøre! Kom det i toilettet inden sengetid, og vågn op til nogle overraskende resultater. Nysgerrig? Du vil ikke fortryde at prøve dette!"

Foto: Facebook/Sharon Franklin

Mange mennesker udtrykte deres tvivl, og mente, at det var for godt til at være sandt.

"Det er et helt andet toilet på før- og efterbillederne," sagde en person.

"Det er IKKE det samme toilet," tilføjede en anden, mens en tredje skrev: "Forskelligt toilet, sæde og det hele," efterfulgt af tre grinende emojis.

Imidlertid hævede andre, der havde prøvet tricket før, at det faktisk virker.

"Jeg har lagt hvidløg i toilettet før. Det virker," skrev en person, mens andre kaldte det for en 'brilliant idé':

"Hvilken brilliant idé!!!"

Efter de mange delte meninger, delte en kvinde nogle nyttige oplysninger og skrev:

"Der er to forskellige måder at bruge hvidløg i din toiletrensningsrutine. Første metode er at knuse et fed hvidløg og lade det sidde i toilettet, inden du går i seng, så det kan arbejde natten over. Det er bedst at gøre det om natten, fordi hvidløg lugter meget, og vi er mindre tilbøjelige til at bruge toilettet på dette tidspunkt. Alt, hvad du skal gøre, er at skylle toilettet, når du vågner op, og du er færdig!"

Den anden metode involverer at koge to fed hvidløg, som er hakket, i en gryde og derefter lade det trække i 15 minutter. Hun forklarede, at du kan tilføje væsken til toilettet, og det er ligeledes bedst at gøre det inden sengetid.

Hvidløg indeholder stoffet allicin, som er antibakterielt og svampedræbende.

Anbefalet til dig