Koster kun 1 krone: Her er tricket, du har ledt efter for at få dine ovnriste rene

08/09/2023

Thea M. Andersen

Foto: Shutterstock.com
For bare én krone kan du få dine ovnriste til at skinne som var de nye.

Mest læste i dag

En gruppe rengøringsentusiaster har delt deres hemmelige tips og tricks til at fjerne pletter fra ovnriste, som kan koste dig så lidt som 1 krone per forsøg.

Spørgsmålet blev for nylig stillet i Facebook-gruppen "Mrs. Hinch Fans" af en person, der søgte hjælp til at rense sin ovn, især ovnristene.

Det skriver Mirror.

Snavs og pletter på en ovnrist kan være de mest stædige, og at slippe af med dem kan være en udfordring.

Derfor besluttede personen at henvende sig til en gruppe af rengøringsentusiaster for vejledning. I sit opslag skrev personen: "Hej alle sammen, jeg er ny i gruppen, jeg lejer et hus, og risterne i ovnen må have års kogt fedt på sig. Jeg har prøvet Pink Stuff, Cif, eddike og bagepulver, citronsaft og opvaskemiddel, vaskepulver og blegemiddel og Oven Brite, men jeg kan simpelthen ikke få noget til at fjerne det."

Flere medlemmer i gruppen reagerede hurtigt, mange af dem med det samme råd, der måske er det trick, du leder efter for at få ovnristene til at se ud som nye.

"Lad dem ligge i badekarret med en opvasketablet," skriver en person.

"Læg dine riste i badekarret med opvasketabletter! Fantastisk!" lød det fra en anden, mens en tredje tilføjede:

"Har du prøvet at gnide dem med en opvasketablet og derefter lægge dem i badekarret med nogle flere for at blødgøre dem natten over?"

Et andet medlem gik mere i detaljer med det smarte trick og sagde: "Læg dem i en stor beholder eller badekar. Løb varmt vand, og tilsæt fire opvasketabletter. Lad dem stå i cirka fire timer og tjek derefter. De vil komme ud som helt nye med lidt skrubben."

Denne smarte metode koster dig nærmest ingenting. Ifølge Beepr kan du for eksempel få 'Salling Opvasketabs all-in-one 100 stk.' til 99 kroner, hvilket svarer til cirka 1 krone per tablet, så du hurtigt og billigt kan få din ovn til at skinne som ny.

Så næste gang du står over for de genstridige ovnriste, behøver du ikke længere bekymre dig. Prøv dette budgetvenlige trick, som blev delt af rengøringsentusiasterne, og få din ovn til at skinne igen for én krone.

Anbefalet til dig