Liebhaveri i Aarhus: Fodboldspiller sælger palævillaen

Af: Per Broch

|

30/05/2020

Bolig
Foto: Ejendomsmæglerfirmaet Nonbo & Eland
”Til ejendommen hører en god lukket have med plads til boldspil” – og det har nok ikke været helt ligegyldigt for den nuværende ejer.

Mest læste i dag

På døren står der nemlig – lidt endnu – Bechmann – og dermed er der nok blevet skudt til måls mere end én gang i den tidligere landsholds- og SønderJyskE-fodboldspiller Tommy Bechmanns have.

Men snart skal det altså være slut – Bechmann og fruen, Anna-Louise, har nemlig netop sendt deres fælles hjem i Egå på markedet.

Det oplyser boligsitet Boliga.dk.

Ejendommen ligger på Egå Strandvej med udsigt over Bugten og er udbudt til salg for 9.995.000 kroner hos ejendomsmæglerfirmaet Nonbo & Eland.

I salgsmaterialet beskriver mæglerne desuden adressen som ”ideel til børnefamilien” – med blandt andet en stor hall, værelsesafdeling med fire værelser og et forældreafsnit med soveværelse, bad og walk in-closet.

Aarhus’ eksklusive forstæder

Når det kommer til Aarhus er det typisk Marselis-området i centrum og Risskov lige nord for byen, der trækker de højeste udbudspriser – men Egå-forstaden er også jævnligt repræsenteret blandt de højeste udbudspriser i det jyske storbyområde.

Til de knap ti millioner kroner er Bechmanns villa blandt Egås mest eksklusive af slagsen, der er til salg for øjeblikket. Huset er da også fra den tidligere professionelle fodboldspillers egen tid på adressen: Det er nemlig bygget i 2012 – mens Bechmann-parret ifølge Boliga.dks oplysninger overtog adressen i 2009.

Den gang stod der SC Freiburg og Bundesligaen på kontrakten – en klub den 38-årige angriber i 2011 byttede ud med SønderjyskE og Superligaen, hvor han sluttede sin karriere i 2017. Tommy Bechmann har spillet 24 kampe i de rød-hvide farver.

Se huset her

Anbefalet til dig