Nye køkkentrends til det kommende år

01/08/2018

Kasper

Der er sket rigtig meget med køkkener i løbet af det seneste årti, og udviklingen fortsætter. Der er kommet nye trends på gaden, og vi har taget et kig på, hvilke trends der er de mest populære, nu hvor vi snart er på vej ind i 2019.

Mest læste i dag

Gå med de mørke metaller

Bruneret metal til helt sortlakerede armaturer er vejen frem, hvis man ser på de seneste trends til køkkener. Med et mørkt armatur vil man skabe en dramatisk effekt i køkkenet, som vil gå rigtig godt i spænd med et enten gråt eller sort køkken.

Vælger du et statement-armatur, så skal du huske at overveje farven på din køkkenvask meget grundigt. Du kan enten skabe et stærkt look med kontraster, hvor du blandt andet kan have et sort armatur med hvide fronter og en helt hvid håndvask, eller du kan i stedet følge trenden med flere funktioner.

Overflader med smarte effekter

Denne trend er ikke ligefrem en af de helt billige, men den vil til gengæld få gæsterne til at måbe. Du kan vælge låger, hvor der både er strukturer og mønstre i rå materialer, eller du kan vælge fronter med støvede farver. Det kan også være en god blanding af det hele, da det kan skabe et virkelig personligt udtryk.

Du har mulighed for at danne dit eget indtryk, og få inspiration til dit kommende køkken hos AUBO køkkener.

De naturlige materialer

Der er mange der vil tænke, at et køkken hvor materialerne er lavet i træ, vil være lidt for gammeldags og primitivt. Faktisk er det dog muligt at skabe et stilrent og lækkert køkken, hvor træet i den grad kommer til sin ret.

I 2018 har der været meget fokus på at bruge træ til køkkendesignet, da det både kan give liv og charme til køkkenet. Hos flere køkkenvirksomheder er det muligt at vælge spritnyt egetræs-materiale, der er blevet behandlet med en sort pigmenteret lakbehandling.

Dit køkken kommer derfor til at se langt fra ud, som den forestille du har dig, når du tænker på et trækøkken.

Gå old-school med håndmalet blå

Det er slet ikke altid nødvendigt, at der skal et køkken til med mange finurlige funktioner. Faktisk kan farven betyde mere end 50 % for hele køkkenet, og derfor er det igen blevet vældig populært med den håndmalede blå farve, der får tankerne til at falde tilbage på de gode gamle dage.

Den håndmalede blå er en nordiskinspireret farve, der passer perfekt til langt de fleste køkkener. Det vil give den største effekt, hvis det er lågerne, der får turen med den flotte farve, men det kan også pifte køkkenet op, hvis det blot er taburetter eller hylder, der får en tur med penslen.

Anbefalet til dig