Så nemt er det at spare penge på el-regningen hver måned

14/7/20 13:00

Julie Møller

Foto: Shutterstock.com
Hver måned betaler du din elregning - højst sandsynligt uden at tænke over, at der er billigere alternativer. Se herunder hvor meget, du kan spare på din elregning hver måned.

Er det overhovedet noget at spare? Det korte svar er: JA!

Mange danskere alt for mange penge om måneden i el. Strømmen bliver brugt, fordi det er nødvendigt, og det kan virke besværligt at skulle kigge sig om efter et nyt elselskab, men det er det heldigvis ikke.

Se hvor meget du kan spare på din elregning

Ligesom mobilabonnementer, Netflix og forsikringer, er der mange penge at spare på ens månedlige elregning. Selskaberne varierer nemlig med deres priser, og du kan spare mange øre pr. KwH du bruger, og det løber i sidste ende op i mange penge.

Sådan kan du spare penge på din elregning

Det er via hjemmesiden Tjenestetorvet.dk, at du kan sammenligne forskellige tjenester, og dermed spare penge - faktisk også på andet end el.

Betaler du for meget i el? Se hvor meget du kan spare her

Når du kommer ind på siden, skal du udfylde nogle få informationer. Dit postnummer, din adresse og din email. Dette skal de bruge for at regne sig frem til den pris, de kan tilbyde dig, og derefter sende dig et uforpligtende tilbud.

Er tilbuddet dårligere, siger du bare nej

Hvis de priser de tilbyder dig på din elregning, ikke er bedre end dit nuværende, så afviser du naturligvis bare at tage mod tilbuddet.

Ja tak hvis det er bedre!

Får du i stedet et tilbud, som er bedre end det nuværende, så kan du sige ja tak til det, og så vil du spare penge på din elregning fremadrettet.

Vil du se, hvor mange penge du kan spare på din el? Så klik her

*Indeholder affiliatelinks