Skærer i prisen: Erik Clausen giver rabat på sommerhuset

Af: Per Broch

|

31/05/2020

Bolig
Erik Clausens sommerhus ligger tæt på Tisvildeleje. Foto: Shutterstock
Efter to måneder på markedet står der nu en ny pris på til salg-skiltet på Erik Clausens sommerhus i Nordsjælland.

Mest læste i dag

Og ligesom med sine filmroller og sin stemme i den offentlige debat er han gået konsekvent til værks; der er nemlig blevet skåret tæt på en million kroner af prisen.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Før kunne det 150 kvadratmeter store sommerhus - på den 2,2  hektar store skovgrund udenfor feriebyen Tisvildeleje - blive dit for 8,4 millioner kroner, men nu kan du altså beholde 800.000 kroner af beløbet.

Den nye udbudspris lyder nemlig på 7,6 millioner kroner for bindingsværkhuset, der fik lagt sine sten i i slutningen af trediverne, og som har været i Midt om natten-skuespilleren og hustruen Pernille Clausens eje siden 1994.

Huset har flere stuer, hvor en af dem er prydet af et stort ateliervindue - og så er der også et spisekøkken og et soveværelse med balkon på førstesalen.

Sommerhuse med rabat

I øjeblikket er der højsæson for sommerhuskøbene, nu hvor temperaturene er steget - og man kan ane sommeren med grillaftener og kolde dåseøl om hjørnet.

Hvis du gerne vil have din egen feriebolig - og måske endda med rabat - er der nogle steder i landet, der bedre at rette søgelyset mod end andre.

Selvom du efter nedslaget i prisen sparer ti procent på Erik Clausens sommerhus - ser det ikke helt sådan med rabatterne i resten af området.

Det viser tal fra Boliga.dk.

Lige nu sparer du nemlig i gennemsnit 1,4 procent på de udbudte sommerhuse i Gribskov Kommune, hvor skuespiller og instruktørens feriebolig ligger.

Hvis du vil spare mest på dit nye sommerhuskøb, skal du i stedet indstille kikkerten mod Svendborg Kommune, hvor der i øjeblikket i gennemsnit er et nedslag på 7,1 procent på de udbudte ferieboliger - mindst er der at hente på Fanø, hvor de udbudte sommerhuse blot er sat ned med 0,7 procent.

Erik Clausen har en lang karriere bag sig i den danske underholdningsbranche, hvor han har skrevet og instrueret et væld af film - flere af dem, hvor han selv indtog en af rollerne; som i "De Frigjorte" og "Ledsaget Udgang".

Se Erik Clausens sommerhus her 

Anbefalet til dig