Hundeejer ønskede sig en ulvelignende hund: Resultatet får de fleste til at kigge en ekstra gang

Dyr
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Hunden ser helt særlig ud.

Lige nu læser andre også

En amerikansk kvinde, Alyssa, drømte om en hund, der kunne bringe en flig af fortidens vilde ulve ind i hverdagen. Hendes drøm førte hende til en opdrætter, der hævdede at kunne levere en hund, som lignede den uddøde ulv, "Aenocyon dirus" - også kendt som den "frygtelige ulv". 

Det skriver det tyske medie Heute.

Dette sagnomspundne væsen uddøde for mere end 10.000 år siden, men nu var det altså lykkedes Alyssa at finde en hund, som lignede den. 

Alyssa døbte sin lille sortgrå hvalp "Lupin", inspireret af den sympatiske varulv fra "Harry Potter"-serien. Som hvalpen voksede, begyndte den at vise tegn på at være alt andet end almindelig. 

Den lille pelsklump udviklede sig til en stor, majestætisk skabning, der tiltrak opmærksomhed overalt, hvor den kom.

I dag vejer Lupin imponerende 68 kg og praler af et stolt, gråt skæg. Hans udseende får forbipasserende til at stoppe op og beundre hans frygtindgydende skikkelse. 

Men på trods af hans vilde udseende, er Lupin venligheden selv og elsker at putte sig til fremmede.

En DNA-analyse afslørede Lupins hemmelighed: Han er en unik blanding af flere hunderacer. Opdrætteren havde brugt en blanding af tysk hyrde, alaskan malamut, irsk ulvehund og anatolsk hyrdehund for at skabe den perfekte "ulve-look". 

Denne genetiske cocktail forklarer både hans imponerende udseende og venlige væsen.

Med sine mange rødder fra forskellige hunderacer lever han et sundt og lykkeligt liv, hvilket viser, at nogle gange kan en "ulv" også være en venlig kæmpe.

Så, selvom Alyssa egentlig ønskede sig en ulv, fik hun en enestående og elskelig ven i Lupin.

Anbefalet til dig