Hunds hoved sidder fast i en bænk i flere timer: Pludselig dukker løsningen op

Dyr
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Hunden Holly kom ud for en ganske ubehagelig hændelse, da hendes hoved pludselig sad urokkeligt fast.

Mest læste i dag

Hvad der startede som en almindelig tur til stranden med sin ejer, endte med at blive en dramatisk en af slagsen, da Hollys hoved pludselig sad fast i en bænks gelænder i jagten på et stykke brød, som nogen havde efterladt på bænken. 

Dyrlæge Tomas Pinto Basto modtog derfor kort derefter et nødopkald fra en meget bekymret hundeejer. Tomas, der var i gang med at forberede en operation af et andet kæledyr, bad ejeren om at kontakte andre dyrlæger eller ringe til brandvæsenet. 

Alligevel kunne han ikke slippe tanken om Holly, og han valgte derfor at ringe til Hollys ejer senere på dagen for at følge op på situationen, og der fik han at vide, at Holly stadig var fanget.

Det skriver Newsweek

Med klinikken beliggende kun fem minutter væk fra Holly, besluttede Tomas at køre ud til stedet. Ankommet til scenen fandt han Holly omgivet af brandfolk og de stærkt bekymrede ejere. Efter to timer i den ubehagelige position var Holly synligt udmattet.

Tomas forsøgte forsigtigt at lirke på Hollys hoved for at finde den rette vinkel, men hundens adrenalinniveau og ængstelighed gjorde det umuligt. Brandfolkene overvejede at save bænken over, men Tomas frygtede, at Holly ville blive udsat for fare.

Som sidste udvej foreslog han bedøvelse, selvom han forklarede ejeren, at der var risici forbundet med det. Ifølge American Kennel Club kan bedøvelse medføre alt fra mild opkastning til livstruende komplikationer som hjertestop eller slagtilfælde. 

Dog var der ingen andre muligheder: Holly måtte frigøres nu.

Efter at have givet Holly et almindeligt bedøvelsesmiddel, som Tomas bruger i sin praksis, kunne dyrlægen endelig få Hollys hals i den korrekte vinkel og befri hende. 

Derefter fik Holly noget ilt og kom sig hurtigt.

"Ejerne var super taknemmelige og glade for den lykkelige slutning, og jeg var begejstret over, at tingene gik ganske glat, da det kunne have været meget værre," sagde Tomas.

Holly er nu fuldt ud kommet sig og har det rigtig godt. Et par dage efter episoden kom hun forbi klinikken for at sige tak og aflevere et kort og en æske chokolade. En sand lykkelig slutning for en modig labrador og hendes redningsmand.

Anbefalet til dig