“Skyldig” hund forsøger at distrahere sin ejer: Se den søde video

Dyr
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Hunden gør alt, hvad den kan for at se uskyldig ud.

Lige nu læser andre også

I Alberta, Canada, bor en sort-hvid border collie-Labrador mix ved navn Juniper, der har taget internettet med storm. 

Denne energiske og intelligente hund har fundet sig selv i rampelyset efter at have prøvet alle tricks i bogen for at distrahere sin ejer efter at have lavet unoder. 

Det skriver Newsweek.

Juniper bor sammen med sin ejer, Jennifer, der delte det sjove klip på TikTok. Videoen viser Juniper, der vrikker, hopper og ruller rundt på gulvet i et desperat forsøg på at undgå skældud. Klippet er blevet set over 600.000 gange og har gjort Juniper til en vaskeægte internetstjerne.

Jennifer fortæller Newsweek, at hun troede, hun var forberedt på al den energi og kaos, som en border collie bringer med sig, da hun allerede havde en højenergisk pitbull. 

"Men manner, der tog jeg fejl," siger hun med et grin.

Videoen, delt på Jennifers TikTok-konto @jr.arts.and.farms, viser en skyldig Juniper, der får en kærlig reprimande fra Jennifer. 

Med en pose tom sovseblanding i hånden spørger Jennifer: "Er det denne sovseblanding, du spiste?" Juniper svarer med en charmerende kombination af nys, logrende hale, hop og hovedrysten.

"Du har ingen skam," siger Jennifer, mens Juniper fortsætter med sine akrobatiske undvigemanøvrer. 

Og som om det ikke var nok, minder Jennifer hende om: "Du stjal bøffer i sidste uge også."

Junipers skyldige udtryk og utallige forsøg på at aflede opmærksomheden har fået mange TikTok-brugere til at grine. 

Junipers uforbeholdne glæde har gjort hende til en internetfavorit, og hendes ejers kærlige tålmodighed minder os om, at vi elsker vores kæledyr, også når de laver ballade.

Anbefalet til dig