Fyns Politi efterlyser personer i forbindelse med sag om kast fra vejbro

11/09/2018

Rikki Tholstrup Jørgensen

I forbindelse med, at der blev kastet en genstand fra Ravnebjerggydens vejbro over Den Fynske Motorvej, efterlyser Fyns Politi nu flere personer, som var i området om aftenen den 28. august 2018.

Mest læste i dag

Det er politiets efterforskning, der nu har ført til, at politiet nu går ud med signalementer på en række personer og køretøjer. Det drejer sig om:

  • En mand med tatoveringer på armene
  • Flere personer, der var iført hættetrøjer
  • En trehjulet knallert med førerhus – populært kaldet en ”Tuktuk-knallert”
  • To varebiler, som holdt på Ravnebjerggyden tæt på broen omkring kl. 21:00
  • Personer, som stoppede op på broen, herunder personer som parkerede deres cykler eller knallerter på broen, mens de opholdt sig der

Fyns Politi håber nogen enten har set disse personer og køretøjer – eller at de pågældende selv vil kontakte politiet, så deres færden og ærinde i området kan blive kortlagt af hensyn til den fortsatte efterforskning.

Ud over de konkrete signalementer, så vil Fyns Politi fortsat gerne høre fra vidner, der gik tur på stier og markveje langs motorvejen i området omkring Ravnebjerggyden om aftenen den 28. august 2018.

Fyns politi modtog anmeldelsen om kastet med en genstand klokken 21:05, efter en bilist havde mærket en genstand ramme bilens tag netop, da han passerede Ravnebjerggydens vejbro.

Henvendelser i sagen til Fyns Politi på telefon 114.

Anbefalet til dig