Kender du M. og N.A., der blev gift den 27. april 1924?

11/02/2020

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi
Mangler du et sølvarmbånd - en spiseske, der er lavet om til smykke - hvor der i skaftet er indgraveret ”M & N.A. 27/4 1924"? Så blev smykket sammen med en række andre genstande fundet på en mark i Vejen den 25. december. Politiet formoder, at der er tale om genstande, der stammer fra indbrud.

Mest læste i dag

Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyser ejerne af et brunt smykkeskrin og en brun lædertaske mærket Granite, der indeholder halskæder, øreringe, brocher, armbånd m.m. I lædertasken er der et sølvarmbånd med et særligt kendetegn. Armbåndet har oprindeligt været en spiseske, hvor der i skaftet er indgraveret ”M & N.A. 27/4 1924”.

Smykkeskrinet, lædertasken og smykkerne blev fundet den 25. december på en mark i Lintrup i Vejen Kommune sammen med en række andre genstande, der stammede fra et indbrud i kommunen natten til den 25. december.

Politiet formoder, at de fundne genstande også stammer fra et indbrud i Syd- og Sønderjylland i julen, men indbruddet kan også være sket på et andet tidspunkt og i en anden politikreds. Det fortæller Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse, hvor de efterlyser ejerne og har udsendt billeder af tingene. 

Du kan se billederne herunder. 

Det brune smykkeskrin med smykkerne. Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi

 

Granite-tasken. Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi

 

Smykkerne fra Granite-tasken. Bemærk sølvarmbåndet i bunden af billedet. Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi

 

Sølvarmbåndet har oprindeligt været en spiseske, hvor der i skaftet er indgraveret ”M & N.A. 27/4 1924”. Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi

Borgere, der kan genkende de fundne genstande, kan kontakte Politiets Servicecenter på telefon 1-1-4. Oplys venligst journalnummer 3300-83968-00216-19 ved henvendelse.

 

Anbefalet til dig