Dynamics 365 er virksomhedernes foretrukne ERP-system

Af: Kasper

|

03/01/2019

Teknologi spiller efterhånden en central rolle i mange virksomheder. Organisationens medlemmer er i høj grad afhængige af teknologiske og digitale løsninger, og derfor er det vigtigt, at de imødekommer de behov, den enkelte virksomhed har.

Mest læste i dag

Er dette ikke tilfældet kan teknologi hurtigt blive en ulempe frem for en fordel. Microsoft formår med systemet Dynamics 365 at levere en IT-løsninger, der følger med udviklingen, og er derfor det foretrukne ERP-system hos virksomheder i alle brancher. Her kan du blive klogere på hvorfor.

En effektiviseret hverdag

ERP-systemer integrerer virksomheders forretningssystemer og applikationer og samler dem på én fælles platform. Det giver medarbejderne en større indsigt i forretningen, hvorfor de nemmere kan følge og forudsige udviklingen.

Et ERP-system bidrager også til en mere effektiviseret hverdag, fordi al virksomhedens viden samles i én pulje, som alle hurtigt og nemt kan tilgå. Det betyder, at der ikke er spildtid, når forskellige afdelinger for eksempel skal dele oplysninger med hinanden, men at alle konstant har det fulde overblik.

Dynamics 365 er det nye NAV

Dynamics 365 Business Central nyeste ERP-skud på stammen fra Microsoft og afløser Microsoft Navision og Microsoft Dynamics NAV, som de fleste virksomheder kender.

Det nye system er en videreudvikling af det gamle og indeholder de samme funktioner, ligesom det bygger på de samme mekanismer og principper. Det betyder, at det i det store hele er det samme system, men i en forbedret version. Dermed bliver implementeringen og overgangen til det nye system let, fordi det er velkendt for medarbejderne.

En løsning for alle

Dynamics 365 er en cloudbaseret løsning, der kan tilrettelægges, så den imødekommer enhver moderne virksomheds krav. Det betyder, at virksomheder kan til- og fravælge apps og funktioner, så de matcher deres behov.

Løsningen er ikke fast, hvilket betyder at man løbende kan ændre eller udbygge den, for eksempel i forbindelse med vækst. Dermed er det en meget fleksibel løsning, der ikke er branchebestemt, men derimod kan anvendes af en hvilken som helst virksomhed.

Anbefalet til dig