"Det er lidt af et scoop!"
Sådan lyder det umiddelbart fra Tina Kruse, der projektleder på Snapsting nye tiltag: "Hjultorvet – Vær god ved dig selv", når hun fortæller at Hjultorvet får besøg af det danske whiskey-eventyrs cocktailbar, The Embassy (på dansk: ambassaden).
"Der er forskellige måder at være god ved sig selv på. En lækker og velsmagende cocktail kan være én af dem. Jeg er vildt stolt og glad over at Stauning Whiskey vil være med på Hjultorvet til Snapsting. De mener at Snapsting og vores tema på Hjultorvet er super godt for dem at være en del af," forklarer Tina Kruse.
Tre særarrangementer
Stauning Whiskey har deres egen cocktailbar, The Embassy, på Hjultorvet fredag den 21., lørdag den 22., mandag den 24. og tirsdag den 25. juni fra kl. 16.00 – 21.00. Her kan du købe lækre, flotte cocktails.
Tre gange inviterer The Embassy til særarrangementer.
- fredag den 21. juni byder de på whiskey-smagning, krydret med gode historier.
- Mandag den 24. juni står der dansk gin på programmet med fem varianter, der bliver serveret med gode fif og forslag til servering.
- Tirsdag den 25. juni inviterer Stauning Whiskey og Vin & Vin til at smage oste fra Arla Unika og dejlig vin i The Embassy.
Alle tre dage er fra kl. 19.00 – 21.00. Billetter købes i baren. Ostesmagning koster 100 kr de to øvrige arrangementer koster 150 kr. Der er begrænset antal.
Hjultorvet – Vær god ved dig selv
Fra 21. – 26. juni er Hjultorvet fokuseret på skabe fysisk og mental sundhed på den sjove, sunde og velsmagende måde. Alt sammen i fællesskab med andre.
"Der er så mange måder at være god ved sig selv på, og det vil vi gerne vise på Hjultorvet. Her kan du gå off line med alt lige fra Qi Gong og perleplader til brætspil eller bare ligge i en hængekøje – måske med en cocktail i hånden," fortæller Tina Kruse.
Hele programmet kan ses på Snapstings hjemmeside.
Om Stauning Whiskey
Stauning Whiskey blev grundlagt i byen Stauning ved Skjern 2005 af ni glade - men meget forskellige - whiskey-entusiaster; fire ingeniører, en lærer, en kok, en slagter, en pilot og en læge. I mens den brogede skare begyndte at læse om whiskey-produktion, gik de samtidig i gang med at omdanne et gammelt slagtehus til et mini-destilleri og søge myndighederne om tilladelser til deres hobbyprojekt.
En fredag eftermiddag i august 2006 kunne de ni entusiaster smage de første dråber Stauning Whiskey. Og de smagte godt. Nogle måneder efter fældede den anerkendte whiskey-anmelder Jim Murray dom over den jyske whiskey: ”Folk, der elsker røget whisky, vil slå deres egen mor ihjel for at få fat i sådan en flaske her. Dette kan gå hen og blive noget af den bedste røgede whisky i verden, hvis I fortsætter jeres udvikling.”
Ambitionen for Stauning Whiskey er at lave verdens bedste whiskey. Og de er godt i gang. I dag har de kontrakt med verdens største spiritusproducent Diageo, som ønsker at investere i det jyske destilleri, som i fremtiden forventer at nå op på at producere 900.000 liter Stauning Whiskey om året.