Det sker i Aalborg: Hella Joof, En aften med Kim Larsen og Martin Nørgaard

Som noget nyt vil vi her på Aalborg24 give dig en oversigt over ugens begivenheder, så du blot skal vælge, hvad du vil bruge ugen på.

Lige nu læser andre også

En ny uge er startet, og det er nu du skal finde ud af, hvad du vil bruge din uge på. Hos Aalborg24 har vi gennemgået ugens arrangementet og fundet de bedste til dig.

Hella Joof - Papmachéreglen

Du kan komme til et sprudlende foredrag i Musikkens Hus med Hella Joof om Papmachéreglen, som tager udgangspunkt i bestsellersuccesen ”Papmaché-reglen”.

Foredraget vil omhandle de samme 25 livsråd, som man også hører om i bogen.

Læs mere her.

Efter Branden

Her kan du se den rystende og hjertegribende forestilling om at være anderledes.

Handlingen går på, at en mor flytter sammen med sin teenagesøn ind i en ghetto i Danmark. Hendes søn har et vanskabt ansigt, og derfor virker det, som et oplagt sted. 

Læs mere her.

En aften med Kim Larsen

'En aften med Kim Larsen' var navnet på spillemandens første solokoncert.

Til dette arrangement møder vi Jens Andersen, som er forfatter til den prisbelønnede biografi 'Kim Larsen – mine unge år' og pianist Kristian la Cour, der sammen vil tage os ind i Kim Larsens univers.

Læs med her. 

Martin Nørgaard

Martin Nørgaard inviterer dig inden for til hygge og det bliver et show, der virkelig giver anledning til den helt store hyggedag med varme trøjer, skumfidusser og pejs. Der skulle være garanti for rigtig mange grin, når Martin Nørgaard styrer showet.

Læs mere her.

Træls Comedy show

De to jyder, Simon Væver og Peter Werner kommer her med et stand-up-show, som nok kan få de fleste til at grine. Showet handler om de trælse ting de skal igennem i deres hverdag i storbyen, som de så forsøger de at vende til noget positivt i deres show.

Læs mere her. 

Specialklassen

Specialklassen kommer tilbage til Skråen i Nordkraft. De har efter at have fået fem stjerner for deres 10 års jubilæumsshowet "Impro Er Gud". Nu er Specialklassen tilbage med deres klassiske showform - den rene impro! 

Læs mere her. 

 

 

Anbefalet til dig