Det sker i Horsens:  High School Musical, tv-2 og Stig Rossen

18/03/2019

Nanna Christina Smidt

I denne uge er der noget af et set-up af store kunstnere på programmet i Horsens. Så læs med her og se hvad du skal bruge din uge på.

Mest læste i dag

Horsens24 giver der her ugens overblik over begivenheder, som du kan få din uge til at gå med. Hvad end du er til musik eller måske musical, så er der noget du kan lave i løbet af ugen

Kom til High School Musical

Vi stater ugen ud på Horsens Bibliotek, hvor du kan komme til foredrag om det at være blevet mor. Mandag den 8. marts tager fortæller Laura Vilsgaard og Julie Bruhn Højsgaard, om deres rejser ind i moderskabet.

Det er et foredrag om, hvorfor det er svært at blive mor, og hvorfor det også er helt okay. Måske fordi der er mange måder at være mor på og ikke blot én opskrift på den gode mor, som man nogle gange forvildes til at tro. Det er også et foredrag om kærlighed til baby, kærlighed til sig selv og om at blive væk og fundet igen som mor - om rejsen, som barslen bringer nybagte mødre ud på. Fra man står med spædbarnet i armene første gang til det øjeblik, hvor man i glimt føler, man har nogenlunde styr på at være forælder (og så skal afsted på arbejde).

Man kender måske Laura og Julies fra det populære podcast Jegermor, der er blevet afspillet af flere tusinde kvinder i Danmark, der er deres historier blevet samlet og udgivet.

Læs mere her.

Den 19. marts må man ikke gå glip af dette års ungdomsmusical, hvor 30 unge mennesker i 6 måneder har arbejdet intenst med sang, dans og skuespil. Du kan opleve dem på Horsens Ny Teater, og hvad sker der, når skolens lækre basketballstjerne pludselig vil synge musical, og forelsker sig i den nørdede pige.

Læs mere her.

Tv-2 på programmet

Den 21. marts kommer tv-2 forbi Horsens Ny Teater. Danmarks lykkeligste orkester har ladet en smule slippe ud fra studiet, og det tyder på et håndspillet og mere rocket udtryk.

En af sangene på det nye album hedder ”Er vi glade eller hva” og det virker allerede til at kunne blive det nye hit.

Koncerten bærer præg af at tv-2 (og deres publikum) er blevet ældre. Denne gang går de på scenen foran et siddende publikum – for første gang i 18-19 år. Bandet spiller to sæt, hvor det første er akustisk med plads til snak mellem sangene. Efter pausen sætter drengene strøm til instrumenterne og giver en mere rocket udgave af nye og gamle sange

Læs mere om koncerten her.

22. marts kommer dygtige Laura Mo på besøg i Horsens. Laura Mo er kendt for at nå utroligt tæt på sit publikum, samtidig er hun en virkelig original artist, og hendes koncerter fremstår som enestående oplevelser, som man ikke lige glemmer.

Laura Mo er lige nu aktuel med sin første single Steppebrand. Laura startede på karrieren ved at spille på barer og caféer i Vendsyssel, hvor hun er født og opvokset.

Læs mere her.

Søren Rasteds grå side

Fra den 22. – 23. marts kan du gøre en god handel i bytorvHORSENS, når The Body Shop, Pilgrim og Matas holder stor outlet på centertorvet. Du kan finde masser af lækre varer til gode priser.

Læs mere her.

Søren Rasted har efterhånden stået på scenen i mange år. Den 23. marts er det dog uden Aqua. Emnerne er erotik, humor og drengesnak, som er det der ligger bag en af årets mest populære podcasts. Her rykker Søren Rasteds studie i København til Horsens ny Teater, hvor man kan opleve lidt af hvert. Hvilke gæster, der præcist kan opleves denne aften i Horsens, bliver først afsløret til selve showet.

Læs mere her.

Er du mere til musik så gæster Stig Rossen Hotel Pejsegården sammen med musikkerne fra Bamses Venner den 23. marts. Arrangementet er inklusiv spisning.

Flemming "Bamse" Jørgensen var en populær sanger og blev en del af vores fælles kulturarv. Nu har Stig Rossen slået sig sammen med ”Vennerne” og de har sat sig for, at alle Bamses sange ikke skal gå i glemmebogen, så de turnerer med dem for at hylde Bamse hans livsværk.

Læs mere her.

Anbefalet til dig