Det sker i Vejle: Open Mike, Bob Woodward og Den Mandlige Elg

I Byen
Foto: Shutterstock
En ny uge er startet, og der er i denne tid spændende ting på programmet i Vejle. Du kan blandt andet møde Bob Woodward eller komme til Open Mike. Læs med her og se, hvad du skal bruge din uge på.

Mest læste i dag

Denne uge er der oplevelser for både børn og voksne på programmet. Hos Vejle24 har vi som altid lavet en liste til dig, så du blot skal vælge, hvad du vil bruge din uge på.

ComKean og Den Mandige Elg: Tæller/Tæller ik’

Mandag den 3. juni kan du igen opleve ComKean og Den Mandige Elg. De havde bragende succes med deres debutshow ‘Comkean med Elg På’. Det nye show bygger på et meget centralt problem for de to YouTubere, nemlig hvornår noget tæller, og hvornår det bestemt ikke tæller!

Efter showet har du mulighed for at møde ComKean og Den Mandige Elg til en highfive og en selfie.

Læs mere her. https://www.vejlemusikteater.dk/program/comkean-og-den-mandige-elg/

Åbning af Vores Vævninger

Den 5. juni kan du komme til væveudstilling på Randbøldalmuseet, hvor der er mulighed for at møde folkene bag udstillingen Vores Vævninger. Berthe Forchhammer og Tove Papp-Lindkvist styrer showet og kommer til Randbøldalmuseet for at fortælle om idé og udvikling af udstillingen samt for at vise rundt og præsentere filmen "Hænder bliver øjne".

Udstillingen kan ses fra 1. juni til 4. august på Randbøldalmuseet.

Læs mere her. https://www.visitvejle.dk/vejle/begivenhedskalender#tmplid=arrmore&ArrNr=13017083

Jacob Nossell

Torsdag den 6. juni kan du komme Showforedrag med journalist og komiker, Jacob Nossell, om handicap og normaliteter. Det hele handler om Parasporten som giver både børn, unge og voksne, der har et handicap, muligheden for at dyrke idræt – ligesom alle andre.

Læs mere her. https://www.vejlemusikteater.dk/program/jacob-nossell/

Open Mike

Fredag den 7. juni kan du igen komme til Open Mike. Denne gang er det en særudgave af Open Mike, som laves i anledningen af Vejles Folkemøde 2019 den 7. og 8. juni.  Den måneds Open Mike bliver afholdt på Rådhustorvet, hvor der er gratis adgang.

Læs mere her. https://www.vejlemusikteater.dk/program/open-mike-juni/

Bob Woodward

Lørdag den 8. juni kan du møde Watergate journalist og Pulitzer-prisvinder Bob Woodward når han kommer til Vejle Musikteater. Interviewet med Bob Woodward bliver udført af nyhedsvært, Poul Erik Skammelsen.

Bob Woodward er kendt for afsløringen af Watergate skandalen med Carl Bernstein, samtidig har Woodward har arbejdet for The Washington Post siden 1971, og er forfatteren bag 19 bestseller bøger.

Læs mere her. https://www.vejlemusikteater.dk/program/bob-woodward/

Anbefalet til dig