Det sker i Vejle: Sommerferie, Partnersudstilling og Dans om Bøgen

Sommeren er lige rundt om hjørnet, og snart er det ferietid. Samtidig er der en masse nye studenter på vej. Så snart kører studentervognene i gaderne. Hvis du ikke ved, hvad du skal bruge din uge på, så læs med her, hvor Vejle24 giver dig et overblik over, hvad du skal bruge din uge på.

Lige nu læser andre også

Børnene får ferie i slutningen af denne uge, så nu må du ud og finde aktiviteter, som du kan bruge din uge på. Vejle24 giver dig som altid et overblik over ugens begivenheder.

Gør gadebørn til glade børn

Mandag den 24. juni kan du på Rådhustorvet være med til en velgørenhedsudstilling. Nepal 2010 har i 10 år rejst Danmark rundt for at vise og oplyse om det velgørende arbejde de udfører for udsatte børn i Nepal. Udstillingen har over 600 fotos, som kan ses på Rådhustorvet.

Læs mere her.

Bag om Partners

Du får nu en enestående mulighed for at komme bag om udstillingen PARTNERS sammen med museumsinspektør Pernille Rom Bruun. 

Der er syv lokale foreninger involverede i projektet og de har åbnet deres døre for syv af landets kunstnere, der hver især har skabt et værk til udstillingen. De syv kunstnere har taget udgangspunkt i det interessefællesskab, de har mødt ude foreningerne.

Du kan få fortællingen om arbejdet med udstillingen og samtidig kan du få indblik i, hvad der sker, når en kunstner og en forening arbejder sammen og skaber et partnerskab på et kunstmuseum 

Læs mere her.

De nye studenter

Det er blevet tid til de nye studenter og traditionen tro springer studenterne ud med Dans om Bøgen på Rådhustorvet i Vejle.

Arrangementet starter den 28. juni klokken 14:00 på Nørretorv, hvorefter alle de glade studenter går gennem gågaden, og ender på Rådhustorvet, hvor der danses om bøgen.

Læs mere her. 

 

Anbefalet til dig