Det sker i Vejle: Terkel The Motherfårking Musical og Bubber i cirkus

20/05/2019

Nanna Christina Smidt

Det er snart sommer, og i Vejle er der en masse gode aktiviteter for børn og voksne. Som altid har Vejle24 lavet en guidet tour til dig, så du blot skal vælge, hvad du vil bruge ugen på.

Mest læste i dag

I denne uge er der er lækkert program til dig. Vi har fundet sjove ting, som du kan bruge din uge på. Så læs med her.

Må vi så få ro!

Den 21. maj kan du få gode råd med på vejen af den den kendte familierådgiver Lola Jensen, når hun tager på tour med sin nye bog "Må vi så få ro!". Lola Jensen vil på humoristisk vis fortælle om børneopdragelse

Læs mere her.

Cirkus Arena med Bubber

Bubber har i mange år været med når Cirkus Arena turnerede og i denne omgang kan du opleve cirkusmagien med hele familien. Du kan rejse med Bubber ind i årets magiske cirkuseventyr som er fyldt med sang, cirkusløjer et udpluk af verdens bedste artister i Cirkus Arenas nye forestilling 'Cirkus ifølge Bubber'. Du kan komme med den 22.-23. maj.

Læs mere her. 

Terkel The Motherfårking Musical

Næsten hele ugen er der musical på programmet. Fra den 22. 

maj - 26. maj kan du opleve Anders Matthesens tegnefilmssucces, Terkel i Knibe, i musicaludgaven – Terkel The Motherfårking Musical!

Det er med komiker Ruben Søltoft i hovedrollen som Terkel, at musikalen fører os igennem det skøre univers. Men ud over ham er det også stjernespækket hold af skuespillere, komikere, dansere og sangere du kan se på scenen.

Læs mere her. 

Den 24. maj kan du også komme til et storslået show hos DGI-huset i Vejle, hvor du både kan opleve DGI Verdensholdets opvisning Namuh og høre om deres fantastiske rejse i hele verden.

Læs mere her. 

 

Anbefalet til dig