Onsdag åbner Søndervangs nye univers for børn og unge

21/05/2019

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
Efter en større rokade mellem Søndervangskolen, Søndervang Dagtilbud og Klubben Søndervang – med en del byggerod til følge - kan de tre tilbud onsdag slå dørene op til et sammenhængende univers, som samler børn og unge mellem 0 og 18 år.

Mest læste i dag

Åbningen fejres med ansigtsmaling, food factory, bål, lege og aktiviteter af lokalområdet i Søndervang fra kl. 15 til 16, hvor der også er mulighed for at gå den ”røde tråd”, som kendetegner børnenes udvikling fra små til store.

Også rådmand Thomas Medom, Børn og Unge, deltager i åbningen.

”Det er et fantastisk flot og fremtidssikret børne- og ungemiljø, som nu er samlet og endelig færdigt. Jeg er glad på børnenes og medarbejdernes vegne, som får nogle helt unikke og inspirerende rammer om hverdagen. Jeg har hørt flere gæster sige, at ”bare jeg havde gået sådan et sted”, og det kan jeg kun give dem ret i,” siger Thomas Medom i en pressemeddelelse.

Søndervang børne- og ungeunivers møder stor interesse hos andre kommuner og besøgende fra andre lande, og modtager ofte gæster, der ser nærmere på projektet. Det omfatter blandt andet en gennemgribende renovering af skolen, ombygning til dagtilbud, klub og faglige læringsmiljøer, ligesom der etableret det første produktionskøkken på en skole i Aarhus, som kombinerer køkkenet med faget madkundskab, og hvor eleverne deltager i den daglige produktion af maden.

Med til indvielsen er også skoleleder Rani Hørlyck, dagtilbudsleder Marianne Jepsen og fritidsleder Lars Henrik Pind samt børn, medarbejdere, forældre og gæster og samarbejdspartnere.

Adressen for indvielsen er Søndervangs Allé 40. 8260 Viby J.

Anbefalet til dig