Sæt kryds i kalenderen: Børnenes favorit spiller gratis koncert på Vejle Fjordfestival

I Byen
Onkel Reje sammen med hans faste makker Brille. Foto: DR Ramasjang
Når Vejle Fjordfestival løber af stablen 24. og 25 august i år, er der nok særligt et punkt på programmet, der tiltrækker børnefamilierne.

Mest læste i dag

Vejle får nemlig besøg af børnenes helt store idol - Onkel Reje - der igennem sit tv-program Onkel Rejes Sørøvershow på DRs børnekanal Ramasjang har vundet hjerterne hos både store og små på tværs af landet.

Når han besøger Vejle Fjordfestival, så vil onklen rime sig igennem røverhistorie og spille en familie-koncert, hvor nok i hvert fald familiens yngste vil kunne synge med på de kendte sange fra tv-programmet.

Arrangørerne bag Vejle Fjordfestival er selv rigtigt begejstret over, at de får fint besøg fra Ramasjang. Det fortæller kulturkonsulent Thomas Schiødt fra Vejle Kommune, der også er festivalleder på Vejle Fjordfestival.

"Det er hammerfedt," slår Thomas Schiødt fast om udsigten til, at børnenes favorit besøger festivalen. Inden han fortsætter: "Onkel Reje er jo stjernen over dem alle. Han er ultimativt det største idol for børnene, så vi er glade for han kommer. Det sjove er jo, at mange voksne også synes, at han er skideskæg, så der bliver sjov for hele familien," fortæller festivallederen.

Koncerten bliver spillet på lystbådehavnen lige foran roklubben. Det er gratis at deltage i koncerten, så alle kan komme og få en sjov oplevelse for hele familien.

 

Anbefalet til dig