Smid badetøjet og hop i saunaen - Danmarks varmeste vinterfestival er på trapperne

30/10/2018

Henrik Rothenbücher

Pressefoto: Saunaevent.dk
I weekenden afholdes der uofficiel vinterfestival, når Sauna Event 2018 rammer Aarhus. Der er opstillet masser af saunaer samt friluftsbade, og man er velkommen uanset om man kommer som man blev født eller pakket ind i badetøj.

Mest læste i dag

Den bidende kulde har langsomt budt sig på, og mens en stor del af danskerne ikke kan fordrage kulden, så er der andre der elsker den. Det er især saunaentusiaster, der glæder sig over de koldere grader i vejret, og det bliver hyldet i weekenden, hvor der afholdes Sauna Event Aarhus 2018.

Træskibshavnen i Aarhus bliver fredag den 2. november og lørdag den 3. november omdannet til den varmeste vinter festival i Danmark. Der bliver opstillet mobile saunaer, vildmarksbade, der vil være masser af musik og der reklameres med en helt unik stemning under åben himmel.

Kom så du er, nøgen eller med badetøj

Vinterbadere og saunagængere er ikke altid påklædte, og derfor er det heller ikke noget krav, at man skal være iført badetøj, hvis man vil tage del i den uofficielle vinterfestival i Aarhus. De skriver således, at alle er velkomne uanset om man er nøgen, eller ønsker at benytte sig badetøj.

Man skal dog huske et ekstra håndklæde, som man kan sidde på i saunaerne, men man også opfordres til at have badetøfler og badekåber med for komfortens skyld.

Sauna Event 2018 programmet

Programmet for fredag og lørdag lyder på følgende:

Fredag den 2. november

16:00 – 23:00: Pladsen er åben. Vandet er varmet op og baren er åben, mens der vil være adgang til bemandet omklædning og værdiopbevaring,

17:00 – 22:00: Saunagus hver halve time i forskellige saunaer.

17:00 – 23:00: DJ’s sørger for musikalsk stemning på pladsen: Jakob Domino fra Fire Stag og Pawel Rogowski fra FEUM.

18:00 – 20:00: Salg af varm suppe & brød.

Lørdag den 3. november

14:00 – 22:00: Pladsen er åben. Vandet er varmet op og baren er åben, mens der vil være adgang til bemandet omklædning og værdiopbevaring,

15:00 – 21:00: Saunagus hver halve time i forskellige saunaer.

16.00 – 22:00: DJ’s sørger for musikalsk stemning på pladsen: Luni fra FEUM, Kasper Skov, Nolaniz og Sofus Forsberg.

17:00 – 19:00: Salg af varm supper & brød

Billetterne kan købes på nettet og i døren. Man skal dog være opmærksom på, at der kan være udsolgt, derfor anbefales det, at man senest køber sine billetter online senest den 1. november. Prisen ved køb på nettet er 250 kroner for fredag, 275 kroner for lørdag eller 400 kroner, hvis man køber til begge dage.

Køber man i stedet i indgangen så koster det 300 kroner fredag, 325 kroner lørdag eller 450 kroner for begge dage.

Billetterne kan købes her.

 

Anbefalet til dig