Træk stikket i pause recovery studio

I Byen
Signe og Jonas Bak Klit forfulgte deres drøm om at blive selvstændige. Foto: Niels Vilain
Signe og Jonas Bak Klit sagde deres arbejde op i 2017 for at tage på jordomrejse med deres to små børn. En travl og rutinepræget hverdag som folkeskolelærer og markedsdirektør skulle sættes på pause for at få mere tid til familien. Et tilfældigt møde med flotation therapy i Californien gav dem et nyt syn på livet. Signe og Jonas har taget den innovative behandlingsform med sig hjem til Aarhus og gjort den til en ny levevej i pause recovery studio.

Lige nu læser andre også

Mange danskere kan nok nikke genkendende til behovet for en pause. En pause fra hverdagens hamsterhjul med deadlines, madpakker og logistik. Signe og Jonas Klit udfordrer ”plejer”, da de netop har taget hul på et nyt kapitel i deres arbejdsliv. Behandlingsformen flotation therapy med fokus på fysisk og mental restitution skal hjælpe med at lade batterierne op i en travl dagligdag:

”Vi er begge aktive triatleter og ved derfor, at fysisk og mental restitution er afgørende for at kunne præstere optimalt. Men effektiv restitution er tidskrævende. Og når man samtidig har både børn og fuldtidsjob, kan det være svært at få det hele til at gå op i en højere enhed. Vi kan tilbyde en effektiv behandling, som faktisk henvender sig til alle. Alle lige fra håndværkere, elitesportsudøvere og mennesker på kanten af stress kan få noget ud af vores behandlinger”, udtaler Signe.         

Smartphonen bliver i lommen

En smartphone kan være en tidsrøver. Den rummer nemlig alt det, der udfylder vores vågne timer: Arbejde, underholdning og hverdagslogistik. En smartphone kan derfor bidrage til, at grænsen mellem arbejdsliv og privatliv viskes ud. I pause recovery studio får man en tiltrængt pause:

”Der er heldigvis ikke plads til en smartphone, når man får en behandling hos os. Så er det ligegyldigt, hvilken behandling der er tale om. Om du flyder rundt i et kar med saltholdigt vand, får lysbehandling i saunaen eller får kompressionsbehandling i vores boots – din smartphone bliver i garderoben. På den måde får du tid og ro til at bearbejde de mange indtryk, vi får hver eneste dag. Og der sker samtidig en fysisk restitution”, siger Jonas.

Signe stemmer i:

”Vi fokuserer meget på det, vi kalder den gule zone. Den gule zone kan ramme os alle og symboliserer den hårfine grænse mellem stress og travlhed. Jeg kan forestille mig, at rigtig mange danskere har oplevet at befinde sig netop dér. Vi tror på, at vores behandlinger bidrager til, at man kommer tilbage på sporet, før det er for sent”. 

Et supplement til traditionelle behandlinger

Hverken Signe eller Jonas har en uddannelse som fysioterapeut eller massør. De bringer i stedet deres egne erfaringer som aktive triatleter gennem mere end 10 år i spil. Derudover er deres behandlingsmetoder også baseret på fagligt anerkendte undersøgelser inden for fysisk restitution. For Signe og Jonas handler det om, at man præsterer bedst, når man er i mental balance:

”Pause recovery studio er et supplement til de traditionelle behandlingsformer. Vi ønsker ikke at stå i hvide kitler i receptionen. Som triatleter har vi praktisk erfaring med restitution. Vi er overbeviste om, at en mental pause bidrager til, at man kan være den bedste udgave af sig selv. Både på arbejde og derhjemme”, slutter Signe og Jonas. 

 

Læs mere om pause recovery studio på www.pausestudio.dk

Anbefalet til dig