Yderligere 1000 nordjyder får nu mulighed for at løbe en tur med Kronprinsessen

Foto: Royal Run
Overvældende interesse fra nordjyderne gør, at arrangørerne af Royal Run i Aalborg nu sætter flere billetter til salg.

Mest læste i dag

Årets udgave af Royal Run, hvor aalborggenserne bl.a. kan få en løbetur med Kronprinsesse Mary, blev lynhurtigt udsolgt. Derfor har arrangørerne valgt at åbne for flere startnumre på den lange distance, 10 km.

For at give alle personer lige mulighed for at deltage, er det i begge byer besluttet at lave en registreringsperiode - med efterfølgende lodtrækning, hvis efterspørgslen overstiger udbuddet, hvor man kan tilmelde registrere en person ad gangen.

I Aalborg har arrangørerne fundet plads til 1.000 ekstra på 10 km-distancen. Alle interesserede kan registrere sig fra tirsdag d. 7. maj kl. 12.00, og registreringen er åben i 36 timer frem til onsdag aften kl. 23.59. Har flere end 1.000 personer registreret sig, laves lodtrækning torsdag kl. 12. Alle registrerede modtager herefter en mail.

l Royal Run i Aalborg er det den legendariske "One mile" (1,609 kilometer) eller med de klassiske fem km eller ti kilometer, der er på programmet. På både One milen og fem km er det muligt både at løbe og gå. På 10 km er der en tidsgrænse på 90 minutter. Hvis du vil gå hele vejen, har vi anbefalet, at du vælger at deltage på 5 km - Walk. HKH Kronprinsesse Mary løber 5 km med aalborgenserne og tilrejsende.

Royal Run 2018 var i anledning af Kronprins Frederiks 50-års fødselsdag. Det var vældigt populært, derfor vil Kronprinsen gentage succesen i år. Denne gang ikke for at fejre fødselsdag, men for endnu en gang at møde danskerne i øjenhøjde og genskabe idrætsfællesskabet og den fantastiske stemning, fortæller Royal Run på deres hjemmeside. 

Anbefalet til dig