Birthe Kjær måtte aflyse koncerter grundet sygdom: Sådan går det nu

Kendte
Foto: Niels Henrik Dam/Nielshenrikdam/Ritzau Scanpix
Foto: Niels Henrik Dam/Nielshenrikdam/Ritzau Scanpix
Birthe Kjær er kommet med en status.

Lige nu læser andre også

Der var forundring og bekymring blandt fansene, da den folkekære sangerinde Birthe Kjær tidligere på ugen måtte aflyse flere koncerter. 

Årsagen? En virus havde angrebet hendes stemmebånd, og hun kunne simpelthen ikke synge.

Det skriver Billed-Bladet.

Birthe Kjær afslørede over for BILLED-BLADET, at virussen ikke kun forhindrede hende i at synge, men også gjorde det svært at tale. Hendes stemmebånd skulle have ro, det dette var mest optimalt for bedringsprocessen.

Men på trods af sygdommen, så er Birthe Kjær ikke en kvinde, der lader sig slå ud. Torsdag aften dukkede hun op til premieren på Tivolirevyen, og her mødte hun den fremmødte presse for at give en opdatering på sin helbredstilstand. 

Med en lavmælt stemme, næsten hviskende, delte hun, at hun gør alt for at blive klar til sine koncerter fredag og lørdag.

“Jeg ved ikke andet, end at jeg prøver i morgen og lørdag,” fortalte hun.

Den beslutsomme sangerinde har været på en penicillinkur i håbet om at kunne gennemføre de planlagte koncerter. Men indtil videre sparer hun på stemmen og holder sig i ro – noget der ifølge hende selv er meget ulig hende. Med en rolig og optimistisk attitude forsikrede hun pressen:

“Jeg tager det meget roligt,” sagde hun med et smil.

Det er tydeligt, at Birthe Kjær er fast besluttet på at komme sig hurtigt og stå på scenen igen. Hendes fans kan kun håbe på, at medicinen virker, og at hendes stemme snart er tilbage i topform. Indtil da må fansene vente tålmodigt og sende hende de bedste tanker for en hurtig bedring.

Anbefalet til dig