Dokumentar afslører overgreb på børnekanal: Nu bryder verdensstjerne tavsheden

Af: Liva Høyberg

|

14/06/2024

Kendte
Redaktionel kreditering: monticello / Tinseltown / Shutterstock.com
Redaktionel kreditering: monticello / Tinseltown / Shutterstock.com
Dokumentaren' Quiet on set' afslører en dybt bekymrende og seksualiseret arbejdsmiljø på verdenskendt børnekanal

Lige nu læser andre også

Tilbage i marts kom chokerende afsløringer frem, da dokumentaren 'Quiet on Set' blev udgivet. Dokumentaren beskriver, baseret på adskillige kilder, et arbejdsmiljø præget af seksuelt indhold og overgreb.

Men det virker som om, at skeletterne stadig er gemt i skabet, og det har fået en stor sangerinde og verdensstjerne til at stå frem.

Det skriver Se og Hør

Børnekanalen Nickleodeon er kommet i noget af en modvind efter mange stjerner er stået frem, en efter en, og har berettet om et giftigt arbejdsmiljø, hvor de som børn blev udsat for krænkende adfærd og overgreb.

Nu tager verdensstjernen Ariana Grande bladet fra munden.

Hun fik nemlig også sit gennembrud gennem den populære serie 'Victorious' som blev sendt på Nickelodeon.

Fornyligt er gamle afsnit fra serien, begyndt at cirkulere rundt på nettet og med nye øjne, bærer disse afsnit præg af en stærkt seksualiseret arbejdsmiljø. I disse scener fra gamle afsnit, vil man kunne se den dengang blot 14-årige Ariana Grande stikke en finger ned i halsen, putte tæer i munden og tale om at være 'drivvåd'

Selv fortæller Ariana at hun ved at gensynet af de gamle afsnit, ser helt anderledes på det og de følelser hu får. signalere at vi befinder os i en gråzone og balancerer på den nedre grænse af hvad der er acceptabelt.

Hun udtaler : "Nu hvor jeg ser tilbage, så tænker jeg "Wow, virkelig?!". Jeg tænker på, hvis jeg havde en datter. Der er en nedre grænse."

Sangerinden knytter derover nogle ord til de ofrer der medvirker til at sandheden er kommet frem.

Hun oplever at mange ikke har den støtte som det at være frontfigur og optrædende kræver i så unge en alder. Hun forstår derfor at de må have følt sig helt alene om de oplevelser. Derfor skal arbejdsmiljøet gøres mere sikkert. Det kan, ifølge Ariana Grande, være ved at tilknytte terapeuter til produktionen og have større forældreinvolvering.

Anbefalet til dig