Forsangeren, Matty Healy fra 'The 1975' har været på knæ: Se den helt særlige forlovelsesring her

Af: Liva Høyberg

|

13/06/2024

Kendte
https://www.instagram.com/gabbriette/?hl=en
https://www.instagram.com/gabbriette/?hl=en
Det er svært at afgøre hvem af de to, der er mest heldig- Matty eller influencer og model Gabriette

Lige nu læser andre også

Matty Healy er forsangeren og frontmanden i det populære britiske band 'The 1975'. Han har i årevis været en central figur inden for musikverdenen, hvor han er kendt for sin karismatiske optræden på scenen og unikke musikalske stil. Hans store talent og personlighed har gjort ham til et yderst eftertragtet ikon, hvor der nok er mange der 'vilgi sin højre arm for at få bare en lille bid' af stjernen.

Men den chance er forspildt - desværre tøser.

et skriver Se og Hør

Den 35-årige stjerne, Matty Healy, er nemlig for nylig gået på knæ for sin 26-årige influencerkæreste, Gabbriette.

Den nyforlovede model har bekræftet dette på sin instagram med over 829.000 følgere. Her viser hun stolt den nyeste ring til samlingen.

"Det er ret vildt at skulle gifte sig med The 1975," lyder det fra influenceren i en story, der afslørede forlovelsesnyheden i forbindelse med en koncert med Charli XCX.

Men det er ikke bare en helt almindelig forlovelsesring.

En helt særlig ring

Den ring, som det afgørende spørgsmål blev stillet med, er ikke bare en almindelig ring ifølge Rara Carat-chefen Ajay Anand.

"Sorte diamanter er et cool, avantgardistisk alternativ til den traditionelle forlovelsesring. Berømte sorte diamanter inkluderer Spirit of de Grisogono, Black Star of Africa og selvfølgelig Black Orlov," fortæller Anand til Page Six.

Sorte diamanter er yderst sjældne, men faktisk ikke utroligt dyre.

Eksperter har vurderet denne ring til at være omkring 103.000 kroner. Hvilket jo egentlig også er ganske okay og acceptabelt for det fleste.

Nedenfor kan du se billeder af den famøse ring.

Foto: Instagram/Gabriette

Anbefalet til dig