1000 skolepatruljer fester i Friheden

14/06/2019

Christian Granhøj Skouboe

Alle deltagere så ud til at more sig i Tivoli Friheden. Foto: Aarhus Kommune
1000 skolepatruljer nyder fredag 14. juni en dag med rutchebaner, candyfloss og hygge under en varm sol: Børn og Unge fejrer de unges indsats i Tivoli Friheden.

Mest læste i dag

Det er 27. gang at Børn og Unge i Aarhus Kommune fejrer skolepatruljerne i Tivoli Friheden.

Skolepatruljerne gør hver dag en kæmpeforskel for at sikre deres kammeraters tryghed, sikkerhed og mulighed for selv at bevæge sig i skole. De er dermed med til at gøre livet lidt nemmere og rarere for deres skolekammerater.

Ved at bruge lidt af deres fritid – sommer og vinter – medvirker de i deres gule veste til at skabe opmærksomhed om trafiksikkerheden i forbindelse med de mange børn og unges færden ved skolerne. Det er derfor naturligt at udtrykke anerkendelse af og tak for elevernes utrættelige hjælp til små og store kammerater i morgentrafikken året rundt, ved at fejre skolepatruljerne med en skøn og festlig dag i Tivoli Friheden.

De deltagende elever kommer fra 6.- 9. klasse i Aarhus, Samsø og Odder kommuner. Dagen er kickstartet med musik og præmier, og eleverne er nu i gang med de mange aktiviteter i Tivoli Friheden.

Festen er kommet i stand med bidrag fra blandet andet Rådet for Sikker Trafik, Mobilitet og Børn og Unge Aarhus Kommune. Herudover har Aros Classic Car Race i forbindelse med deres netop overståede arrangement doneret et beløb til støtte af aktiviteter, der fremmer børn og unges trafiksikkerhed.

 

 

Anbefalet til dig