Fantastisk trick: Sådan slipper du for hvepse i haven

16/3/21 10:49

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Hvis du er træt af hvepse i haven - så bør du se nærmere på dette tip.

Nu har vi endelig ramt foråret - og inden længe står sommeren for døren, det betyder også at flere dyr kommer frem.

De fleste kender det - man sidder i haven eller på terrassen og nyder sin mad, et glas vin eller andet - og så indfinder hvepsene sig. 

For mange er det irriterende, nogle er bange for det - og nogle kan ikke en gang tåle at blive stukket af en hveps, fordi de er allergiske for dem. Derfor kunne det være dejligt at slippe for dem, men det skal helst også være uden at gøre dem ondt. Det skriver Newsner.

For hvepse er nemlig nyttedyr, de spiser vores skadedyr og hjælper med at bestøve vores planter. 

Så i stedet for at skulle finde fluesmækkeren frem og give sig i kast med at smække de små "irriterende" dyr - så er der en anden og langt mere mild løsning. 

Nemt og enkelt 

Hvepse vil altid sørge for at forsvare deres hjem. Derfor vil de gøre alt hvad de kan, for at forsvare sit territorie. Det betyder også, at andre hvepse gerne vil holde sig væk. De har nemlig ikke lyst til, at risikere at blive angrebet og dræbt af de andre hvepse. 

Derfor kan du bruge dette smarte trick, som er nemt, billigt og endda ikke skader nogen.

Alt du skal bruge er en brun papirspose og lidt fyld - evt. papir, plastik eller lignende, det kan såmænd være hvad som helst. 

Du fylder blot posen op med fyldet som udvider den, så snørrer du den sammen i toppen og hænger den op i tagrenden eller på væggen. 

Så tror hvepsene nemlig, at posen er et andet hvepsebo - derfor vil de holde sig væk fra stedet.

På denne måde slipper du nemt for de ubudne gæster. 

 

Foto: Facebook

Foto: Facebook