Fitnesscenter i Kolding har succes med cirkeltræning

Kort & Godt
En tur rundt i cirklen hos LOOP Fitness i Kolding er effektiv træning af hele kroppen. Foto: LOOP Fitness
Træningen hos LOOP Fitness i Kolding er overstået på bare 24 minutter, så har man været cirklen rundt to gange og fået trænet både muskler og kondition.

Mest læste i dag

Konceptet er helt enkelt. Med kun 24 minutters indsats får man trænet kroppen effektivt igennem. I Kolding foregår det i et afslappet og uformelt træningsmiljø i lyse lokaler på Albuen, hvor unge såvel som ældre motionister kan føle sig godt tilpas. 

”Effektiv og hurtig træning - Vi ved, at manglende tid er den største hindring for, om folk får trænet. Derfor har vi lavet et effektivt koncept, hvor man kan parkere bilen uden for centret, gå ind, klæde om, træne hele kroppen igennem og være ude af døren igen på en halv time,” 

Det fortæller centerleder Annamaria Kensmark fra LOOP Fitness i Vejle. Inden hun fortsætter: 

“På den måde passer man på sit helbred og kommer hjem til familien med mere energi på kontoen – uden at bruge for meget tid.” 

Følg cirklens rytme 

Træningen foregår på 16 maskiner, som hver især træner enten muskler eller kondition. Det kaldes cirkeltræning, da maskinerne er placeret i en cirkel, så nyankomne bare hopper ind i cirklen, hvor der er plads, og herefter følger man cirklens rytme hele vejen rundt. 

Hvert 45. sekunder lyder der et 'ding', og alle flytter til den næste maskine i cirklen. Efter to runder i cirklen er man trænet igennem – og der er kun gået 24 minutter. 

I LOOP er det muligt at følge sin træning med en såkaldt fitness tracker, som registrerer træningsindsatsen. Efterfølgende kan man se sin træning i appen Beefit Tracker, der også viser, hvor meget man har løftet, hvor mange kalorier der er blevet forbrændt og andre statistikker fra den netop overståede træning. 

Tracking-teknologien er den første af sin art i Danmark og gratis at anvende. Det kræver kun, at man køber et ur eller armbånd, som man så bærer under sin træning. 

Lyse lokaler og topmoderne maskiner er med til at sikre en rar og effektiv atmosfære hos LOOP Fitness i Kolding. Foto: LOOP Fitness 

 

Om LOOP Fitness i Kolding

● Træn de første 30 dage for kun 1 kr. – Ingen oprettelsesgebyr – Inkl. mdr. LOOP Tjek (kropsanalyse) og Beefit Tracker. Gælder nye medlemmer i august og september 2019. 

● LOOP Fitness er for alle aldersklasser, og har også træning for børn på 8-14 år, hvor de træner i maskiner, der er tilpasset deres størrelse og vægt. 

● Interesserede kan altid booke én gratis prøvetime med instruktør på tlf. 4174 6246, og prøve om LOOP-konceptet er noget for dem. 

● Centeret har åbent alle dage kl. 5-22, og har bemandet åbningstid mandag-torsdag 7-19, fredag 7-16 samt i weekenden 9-13. 

● Adressen er Albuen 5, 6000 Kolding. Interesserede kan læse mere om LOOP Fitness i Kolding på hjemmesiden www.loopfitness.com/da/kolding

Anbefalet til dig