Økonomi: Få hjælp til dit årsregnskab med Revimatch

01/08/2019

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
En revisor kan hjælpe din virksomhed med mange økonomiske aspekter. Det er i særdeleshed ved udarbejdelse af årsregnskabet, hvor en revisors hjælp kommer til udtryk. For dette kræver en del viden. Og selvom mange virksomheder kan tænke, at en revisor er en omkostning, er det samtidig en investering.

Mest læste i dag

Det er en investering i fremtiden for din virksomhed. Det er blandt andet med til at øge virksomhedens præsentation på markedet og kan være med til at styrke den økonomiske situation. Både nu og i fremtiden.

Anvend Revimatch til at finde din kommende revisor

Ifølge årsregnskabsloven har alle, som driver enkeltmandsvirksomhed eller et større selskab, pligt til at udarbejde et årsregnskab. Årsregnskabet er med til at give et billede af virksomhedens økonomiske situation.

Når du skal udarbejde et årsregnskab, er der mange aspekter, du skal have med. Derfor anvender flere virksomheder i disse år en revisor. Det er med til at styrke den interne konkurrence. Samtidig gør det revisorernes stærke sider svære at gennemskue. For hvornår er noget markedsføring, og hvornår er det reelt fakta?

Hvis du synes, at det er svært at finde rundt på markedet med revisorer, kan du anvende Revimatch. Revimatch hjælper dig med at finde den rette revisor til at udarbejde dit årsregnskab. Det vil sige en revisor, der passer til din virksomhed og dine værdier. Det sker gennem en samtale og en forventningsafstemning, så ethvert ønske og behov bliver opfyldt.

Revimatch giver dig 3 tilbud på hjælp til årsregnskabet

Når du ønsker at finde din kommende revisor, kan du anvende Revimatch. Find deres hjemmeside, og udfyld formularen omkring ansøgning af revisor. Når du har udfyldt denne ansøgning, vil du blive kontaktet af en medarbejder. Dette er en opfølgende samtale. Den har til formål at uddybe dine ønsker, så chancerne for at finde det rette match er endnu større.

Herefter får du tilsendt tre tilbud fra tre forskellige kandidater, som kunne være noget for dig. Disse kandidater tager kontakt til dig med et særligt tilbud. Herefter kan du vurdere, hvilken kandidat der passer bedst til dig ifm. det årsregnskab, du skal have lavet.

Sådan finder du den rigtige samarbejdspartner

Revimatch har været på markedet siden 2017 og har derfor allerede en del erfaring indenfor branchen. Du kan være sikker på, at du får kompetent rådgivning, og at dine tilbud vedrørende valg af revisor er reelle og professionelle.

Derfor er det ikke uden grund, at virksomheden har kontakt til mange dygtige og kompetente revisionsvirksomheder, der kan hjælpe dig. Du kan være tryg i, at det udelukkende er virksomheder, som kan hjælpe dig igennem udarbejdelsen af din årsopgørelse.

Se mere her https://revimatch.dk

Anbefalet til dig