Politiet flytter ud af shoppingcenter - rykker 800 meter nord på

02/04/2019

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Østjyllands Politi
Den 9. april flytter den nuværende politistation i City Vest cirka 800 meter mod nord til Karen Blixens Boulevard 7.

Mest læste i dag

"Vi glæder os til at flytte ind i de nye lokaler, hvorfra vi kommer til at varetage de samme opgaver som hidtil, nemlig sammen med det øvrige Østjyllands Politi at hjælpe borgerne i det vestlige Aarhus," siger politikommissær Klaus Hvegholm Møller fra lokalpolitistationen i Aarhus Vest, Østjyllands Politi, og uddyber:

"Flytningen får derfor ikke anden praktisk betydning for borgerne, end at de fremover skal henvende sig på den nye adresse."

Politistationen får lokaler på 3. sal i det nye byggeri, der hedder Blixens.

Forebyggelse flytter med

Samtidig flytter Forebyggelsessektionen fra deres nuværende lokaler på Fredensgade i Aarhus C også ind i Blixens for at styrke nærheden til en række tætte samarbejdspartnere:

"Med placeringen i Blixens kommer vi fysisk tættere på en række af vores tætte samarbejdspartnere i SUB-områder, så det ser vi frem til. Vi dækker selvfølgelig stadig forebyggelse i hele Østjyllands politikreds, så vores opgaver ændrer sig ikke," siger politikommissær Allan Rubin fra Forebygelsessektionen i Østjyllands Politi.

Lukket på flyttedagen

I forbindelse med selve flytningen den 9. april, vil politistationen være lukket. I stedet kan borgere, der har brug for henvende sig på politistationen, bruge politistationen i Aarhus C eller ringe 114. Der vil være patruljering i området som sædvanlig den 9. april.

Åbent hus

Østjyllands Politi planlægger også at afholde Åbent hus, hvor alle interesserede er velkomne til at møde politiet og se de nye lokaler. Der udsendes særskilt pressemeddelelse om dette arrangement, der forventes afholdt den 13. maj.

Fakta

  • Østjyllands Politi får lokaler på 3. sal i kontorhuset.
  • Der kommer til at sidde 45-50 medarbejdere fra Østjyllands Politi i Blixens.
  • Kontorhuset er også arbejdsplads for 750 medarbejdere fra Magistratsafdelingen for Teknik og Miljø og for 220 medarbejdere fra Familiecentret hos Sociale Forhold og Beskæftigelse.
  • Bygningen er i alt 22.800 kvadratmeter.
  • Åbningstider: Se åbningstider her: https://politi.dk/oestjyllands-politi/lokalpolitiet-i-aarhus-vest 

Anbefalet til dig