14 ideer til hvad du kan live streame eller besøge virtuelt hjemmefra

Af: Kasper

|

24/04/2020

Uanset om du har brug for en god idé til underholdning, som du kan putte på skærmen i din tandlægeklinik eller restaurant, du har brækket benet på skitur eller du er sneet inde.

Mest læste i dag

Så findes der et helt vanvittigt stort udvalg af sjove, spændende, lærerige livecams og virtuelle ture, så der er ingen undskyldning for at kede sig.

Verdens 7 underværker
Hvorfor ikke krydse alle de nye syv vidundere af din bucket-list (som Machu Picchu, Petra og Taj Mahal) med 360-graders ture.

Buckingham Palace
Du har fire værelser i dronningens officielle slot helt for dig selv på denne virtuelle tur.

Inca sporet
Den lange vandring til Perus ikoniske Machu Picchu kan klares på en time, og så slipper du endda for sure tæer, lange køer og ømme ben.

eSport, Tour De France og El Classico
Alle kunder hos Unibet med penge på kontoen har adgang til deres altomfattende live streaming-sektion.

Vilde elefanter, løver og leoparder
Der findes flere forskellige live-cams, som sender fra vandhuller og andre hotspots i Sydafrika og den afrikanske savanne.

Netflix
Okay så den her er ret åbenlys, men det hører trods alt med på en liste over de bedste ting du kan live streame.

Brune bjørne i Alaska
Dette cam peger mod Brooks Falls i Katmai National Park, Alaska, hvor du kan se grizzlybjørne stå i vandet på jagt efter laks.

Besøg frihedsgudinden
Kom ind i Lady Liberty uden at behøve at klatre de over 350 trin og læn dig bekvemt tilbage og se de andre turister pruste. Det er på døgnet rundt, men det ser fedest ud, når solen går ned.

Killinger - bliv glad indeni med killinger
Der findes et hav af dyreinternater verden ove, som streamer live døgnet rundt, og der findes altså ikke noget, som kan få selv de barskeste af os til at bryde ud i “århhh” og “iiiihhh”, som en flok killinger der slås for sjov. Prøv selv om du kan holde masken.

Tag på stranden
Her kan du finde en samling af 50 strand-cams fra destinationer i USA, Panama City, Maui og Caribien.

Vulkan cam
Der findes også et live cam, som sender døgnet rundt fra Arenal Volcano - den yngste vulkan i Costa Rica og også en af de mest berømte. Det har tilbragt de sidste par år i en hvilefase, men du kan undertiden se skyer med vanddamp og gas.

Den internationale rumstation
Live video fra den internationale rumstation inkluderer interne visninger, når besætningen er på vagt og udsigt til jorden på andre tidspunkter. Videoen ledsages af lyd fra samtaler mellem besætningen og Mission Control.

Se græs gro
Jeps den er god nok, du kan rent faktisk få fornøjelsen af at se græs gro her. Hvis du kigger på det rigtige tidspunkt, kan du også være så heldig at se ejeren slå græsset eller samle blade og komme den i en stor spand. Af og til kører der også en bil forbi på vejen.

Driv mig til vanvid
Drive Me Insane har et live cam inde i et hjem med interaktive komponenter. Dit mål er at drive beboeren til vanvid ved at tænde lamper. Der er endda også en disco bold.

Anbefalet til dig