Boligpriserne vil tage et stort dyk: Se hvor meget din bolig er værd

Livsstil
Foto: Shuttestock.com
Coronavirussen vil få stor betydning på boligmarkedet i Danmark. Nykredit forventer eksempelvis ikke, at boligpriserne kommer til at stige igen før 2021.

Mest læste i dag

Coronavirussen har kostet hele verden rigtig mange penge, og desværre er der ingen undtagelse i Danmark.

Nykredit vurderer i en ny prognose, at det danske boligmarked kommer til at blive ramt rigtig hårdt. Hvis deres beregninger holder stik, så vil priserne på huse i Danmark i gennemsnit falde med 4,1 procent.

Se hvor meget din bolig er værd

De største prisfald vil finde sted i København, mens der i Sydjylland vil være de mindste fald i prisen. 

“Vi forventer, at den højere ledighed og forsigtighed hos danskerne vil præge priserne det kommende år, således at vi skal frem til 2021, før vi forventer at se prisstigninger igen,” lyder det fra Nykredit ifølge Ritzau.

Hvad angår lejligheder, så forventes de at blive endnu mindre værd, da de står til at falde med 5,3 procent ifølge Nykredits beregninger.

Se hvor meget din bolig er værd

Er du nervøs for, om din bolig også er faldet i værdi i forbindelse med coronakrisen, så har du mulighed for at finde ud af det ganske hurtigt og let.

Du kan nemlig helt gratis få lavet en vurdering af din boligs værdi. Det gør du blot ved at klikke her

Bor du i en bolig der er fra før 1984, så er der et særligt godt tilbud, der løber de næste 21 dage. Du kan nemlig få lavet et gratis og uforpligtende hustjek.

Et hustjek kan hjælpe dig med at finde fejl og mangler på dit hus, så du kan komme dem i forkøbet. Du kan få et gratis og uforpligtende hustjek lige her.

*Indeholde reklamelinks

Anbefalet til dig