Den store forbrugsguide: Sådan kan du spare flere tusinde kr. om måneden

Livsstil
Foto: Shutterstock.com
Der kan være rigtig mange penge at spare om måneden på din private udgifter. Tag et hurtigt tjek herunder i vores forbrugsguide for at se, hvor meget du kan spare hver måned.

Mest læste i dag

Alle mennesker ville ønske, at de havde lidt flere penge mellem hænderne hver eneste måned. Enten som de kunne bruge på mad, fornøjelser og oplevelser eller penge de kunne sætte ind på deres opsparing.

Desværre så er der mange penge, der skal betales hver måned til faste udgifter. Huslejen er svært at pille ved, for den kan du næppe få mere ned i pris, og det er besværligt at flytte.

Men du kan faktisk spare penge på stort set alle andre faste udgifter, som du har hver måned, og det vil vi hjælpe dig med i denne store forbrugsguide, hvor du kan spare penge på dine månedlige faste udgifter.

Vigtigt af alt, så tager det dig ikke mange minutter.

Spar penge på dine forsikringer

Vidste du godt, at danskerne i gennemsnit sparer 2.700 kroner på deres forsikringer, når de sammenligner priser inden de vælger et nyt forsikringsselskab.

Hvis du ikke var klar over det, så vil du helt sikkert gerne undersøge, hvor mange penge du kan spare på dine forsikringer om måneden. Desto flere forsikringer du har, desto større besparelse vil du højst sandsynligt kunne få.

For at spare penge på dine forsikringer, skal du gå ind på en sammenligningstjeneste. Vi anbefaler, at du klikker dig ind på Samlino.dk for at se priser på bilforsikringer, mens vi anbefaler Find Forsikring til dine andre forsikringer.

Du skal blot klikke dig ind på en af hjemmesiderne, og derfra skal du ikke bruge mere end to minutter, før du har fået tilbud på nye forsikringer, som formentlig vil være billigere for dig end dine nuværende.

Spar penge på dit mobilabonnement

Udgangspunktet er faktisk det samme hvad angår mobilabonnementer. Her er der dog også et andet lille trick.

Du har sikkert haft dit mobilabonnement i rigtig mange år, og typisk er prisen steget hvert år, ikke sandt?

Rigtig mange af os danskere ønskere ikke at skifte mobilabonnement, fordi det kan virke besværligt, men det er faktisk ikke tilfældet. Det er super let at skifte et mobilabonnement.

Du finder det mobilabonnement på nettet, som du gerne vil have, og derefter klikker du bestil. Når du har gjort dette, vil dit kommende mobilselskab sende dig et simkort, og de vil samtidig opsige dit nuværende abonnement.

Du skal derefter blot vente på dagen, hvor dit abonnement udløber, og så vil du kunne sætte dit simkort i, og nye dit nye billigere abonnement.

Vi kan anbefale det testvindende teleselskab: DukaTale, som leverer abonnementer fyldt med data og til lave priser. Tag selv et kig lige her.

Få et billigt mobilabonnement

*Bonus tip: Med mobilabonnementer vil du ofte kunne kontakte dit nuværende selskab og fortælle dem, at du synes din pris er for høj for dit indhold, og at du overvejer at skifte. Oftest vil du få tilbudt en bedre pris eller mere indhold.

Spar penge på din elregning

Din elregning betaler du hver eneste måned, og du mens du tænker på, at du skal slukke lyset eller dit fjernsyn, når du ikke er hjemme, så tænker du sikkert ikke på, at du kan spare penge hos et nyt elselskab.

Hvis du bruger et minut af din tid, vil du herunder kunne sammenligne priser på elselskaber, og dermed vælge det, der passer bedst til dig prismæssigt.

Se hvor meget du kan spare på din elregning lige her.

*Indeholder reklamelinks

Anbefalet til dig