Den ultimative Valentine-ledsager, du kan have med om halsen: Heinz lancerer ny sjov ketchup reklame

Af: Mie M.B

|

06/02/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Uanset hvor du går og står kan du nu have din yndlingsdyppelse med dig

Mest læste i dag

For de mennesker der anser ketchup som værende mere end blot en sauce, løfter Heinz nu sløret for en innovation, der er skabt til at varme hjerterne i kærlighedens tegn: Ketchupflasken til Følelsesmæssig Støtte. Denne nyskabelse er skræddersyet til de utallige ketchup-entusiaster, der anser deres yndlingssauce som en uundværlig ledsager til ethvert måltid, uanset om det er en romantisk middag for to eller en hyggelig aften alene. Det skriver famouscampaigns.

Foto: Heinz

Heinz tilbyder med deres nyeste skud på kærlighedsstammen nu ketchup-elskere muligheden for at tage deres passion til det næste niveau. Med den begrænsede udgave af Ketchupflasken til Følelsesmæssig Støtte kan ketchup-elskere nu sikre sig, at de aldrig er uden deres foretrukne sauce - de kan endda style den med personlige klistermærker for at gøre flasken helt deres egen.

For at fejre kærligheden har Heinz indgået samarbejde med influenzere inden for livsstil og gastronomi, som udstyret med deres egne personaliserede flasker vil dele et glimt af deres daglige liv med denne trofaste ledsager ved deres side. Dette initiativ er en del af Heinz’ ambition om at udbrede kærligheden og tilbyde en unik måde at fejre Valentinsdag på.

Navjit Dhillon, associate brand manager hos Heinz, understreger vigtigheden af denne innovative tilgang: "I anledningen af den tid på året, hvor kærlighed udtrykkes på de mest usædvanlige måder, ønskede vi at introducere noget, der kunne være en følelsesmæssig støtte for Heinz-fans overalt. Ketchupflasken til Følelsesmæssig Støtte er resultatet af denne tankegang." Dette nye koncept repræsenterer ikke blot en fysisk genstand, men et symbol på kærlighed, komfort og kammeratskab, der lover at stå ved din side, uanset hvad.

Foto: Heinz

Anbefalet til dig