Derfor skal du aldrig bruge en vaskemaskine, når du er ude at rejse

11/4/22 13:38

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Har du lejet en feriebolig med vaskemaskine, bør du ikke bruge den, medmindre du gør et par ting først.

En australsk rengøringsguru har afsløret, hvorfor hun aldrig vasker sit tøj, hvis hun bor i en feriebolig, hun har lejet. Det gør hun i hvert fald ikke, uden at rengøre et par ting først, skriver Daily Mail.

Carolina McCauley fra Perth i Australien har forklaret, at inden hun bruger en vaskemaskine i en feriebolig, sørger hun for at tjekke og rense på filteret og gummitætningen. Det har hun afsløret i en video på TikTok.

I den video, som hun har delt på det sociale medie, viser hun, hvordan hun rengør både filteret og gummitætningen på vaskemaskinen. Derudover viser hun også, hvor meget skidt de gemmer på.

"Du vil ikke tro, hvad jeg fandt i vaskemaskinen i min feriebolig," har hun skrevet som tekst til sin video, der er blevet set flere hundrede tusinde gange, siden hun delte den.

Carolina, der er mor til to, bruger en kniv til at dirke klappen op, så hun kan få adgang til vaskemaskinens filter. Herefter trækker hun det ud og viser, hvor snavset det er.

"Det er derfor, jeg aldrig vasker tøj i en feriebolig, uden at rense filteret først," siger hun i videoen.

"Hvor ulækkert - men vent, der er mere! Se, hvad jeg fandt i gummipakningen. Seriøst, det er så klamt."

Hun løfter derefter indersiden af gummitætningen op, hvor hun ikke blot finder en masse skidt og snavs, men også en skrue. Hun tørrer også indersiden af med en klud, så man tydeligt kan se, hvor meget snavs og skidt, der havde samlet sig.

Der er mange af Carolinas følgere på det sociale medier, der har reageret på videoen i kommentarfeltet. En stor del af dem har skrevet, at de ikke vidste, at de skulle rengøre filteret og gummitætningen.

"Jeg vidste ikke engang, at jeg skulle rense den del," har en person skrevet.

"Omg. Sådan her ville mit være, hvis jeg prøvede at rense det," lød det fra en anden.

"Nogle gange lugter mit tøj værre, end når jeg smider det ind. Jeg har aldrig tænkt på at rense maskinen," skrev en tredje.

Der er dog også mange, der har givet udtryk for, at de ikke helt forstår, hvorfor hun har behov for at vaske tøj, når hun er på ferie.

"Hvorfor ville du tage på ferie og vaske tøj? Jeg er på ferie... Jeg tager mit snavsede tøj med hjem," skrev en kvinde.

"Ja, det er klamt, men hvilken indflydelse har det på at få dit tøj rent?" spurgte en anden.

"Bakterier plus vaskemaskine får dit tøj til at stinke," svarede en bruger.

Ønsker du selv at se videoen, kan du finde den på TikTok her.