Genialt håndkæde-trick hitter: Sådan undgår du, at det falder ned

23/10/22 09:02

Henrik Rothenbücher

Foto: TikTok
Det geniale trick har taget nettet med storm.

Vi kender det sikkert alle sammen. Du er færdig i badet og skal lige ud fra badeværelset, så du vikler håndklædet omkring dig. Men blot to, tre skridt ude, så glider håndklædet ned - virkelig upraktisk. 

Men internettet er jo som bekendt fyldt med gode råd, tips og tricks - og ét af dem, det handler altså om, hvordan du får håndklædet til at blive siddende. Faktisk så fast, at du både kan løbe og hoppe uden at det falder af. 

Det handler blot om hvordan du folder håndklædet. Med rette teknik behøver du aldrig igen være bange for, at du taber det på et upraktisk tidspunkt. 

Delt på de sociale medier 

På TikTok har brugeren Braydensingley delt en video, der viser, hvordan man med et simpelt trick undgår, at håndklædet falder ned om anklerne, når man efter badet tager det rundt om livet. Videoen er allerede blevet delt på både TikTok og Facebook. 

Det hele handler blot om at folde håndklædet på den helt rigtige måde.

Hvordan det skal gøres, kan du se her.

Det er ikke kun gode tricks til håndklæder, som man finder på nettet - du kan også finde geniale opskrifter med pizzadej, på chili cheese tops og tips til at få dit tøj helt hvidt igen

Klik her for at læse flere nyheder fra ind- og udland.