Giv et personligt præg til din fest med unikke bordkort

27/04/2020

Kasper

Det er forår, og konfirmationerne, bryllupperne og de store fester nærmer sig - troede vi. Oprindeligt var sæsonens fester lige om hjørnet, men det blev der hurtigt sat en stopper for.

Mest læste i dag

Sponsoreret indhold

For mange betyder det, at hyggeligt samvær i større forsamlinger, udsøgte retter og kolde drikke er udsat for en stund. Brug tiden konstruktivt, og søg inspiration til en festlig borddækning ved at klikke her. Hos byRavn finder du unikke bordkort, der kan give din fest et personligt præg. Det kan være til bryllupper, de runde fødselsdage, konfirmationer eller det store middagsselskab. De seneste år er det blevet populært at give alle gæsterne en lille gave med hjem, så de har en genstand, de kan gemme som et varigt minde om en uforglemmelig fest.

Det kan være svært at hitte på en ting, der falder i god jord både hos den lille kusine og den aldrende bedstefar. Med bordkort i vegetabilsk garvet kernelæder rammer du en bred målgruppe blandt dine gæster - samtidigt med, at bordkortene fra byRavn hjælper med at få ført bordplanen ud i livet. 

Bordkort til konfirmationer

Den kirkelige ceremoni og de tilhørende festligheder for de unge mennesker er også udsat. Det betyder, at de hvide kjoler, buksedragter og de nystrøgne skjorter må hænge i skabet lidt endnu. Forårets konfirmander må væbne sig med tålmodighed. Fyld ventetiden ud med at købe lidt ekstra udsmykning til konfirmationen. Se bordkort til konfirmation og lad dig inspirere af de personlige bordkort.

Sådanne bordkort til konfirmation kan gæsterne tage med hjem efter festen og bruge dem som nøglering efterfølgende. Du kan selv designe dine bordkort og vælge farve på både læder og nøglering. Du kan endvidere selv bestemme, hvilke navne eller titler, der skal trykkes på læderet. Det betyder, at du sagtens kan skrive lillesøsterens kælenavn eller familiære titler på dine konfirmations-bordkort. 

Med bordkort til konfirmation slipper du for karton, glimmer og sekundlim på fingrene. Bordkortene i læder er en nem og eksklusiv løsning til jeres bordplan.

Det lille vedhæng kan bruges i mange år efter, og dine bordkort til konfirmation ender således med at slå to fluer med ét smæk ved både at løse den lille gave til gæsterne og spare dig for de mange timer med saks og papir. Bordkortene fås i flere farver og varianter, så du kan finde en løsning, der passer til dine servietter, duge og bloklys.

Anbefalet til dig